Stilling: helse > hud >

hvordan du kan redusere morgenkvalme

  Graviditet er ment å være en gledens tid i en kvinnes liv. Spenningen av den voksende baby inni deg etterlater deg med forventning og undring. Men en av de mindre glamorøse sidene av graviditet morgenkvalme, noe som er vanlig i første trimester

Du trenger:.
Hard candy sitron (for eksempel Lemon Heads)
. Saltine kjeks.


en.
Spis litt kjeks før du kommer ut av sengen. Dette vil hjelpe deg hvis du oppdager at du føler deg kvalm første om morgenen.
To.
endre matvaner. I stedet for å fokusere på tre måltider per dag, fokusere på å spise små måltider hver noen timer. Du kan fortsatt få frokost, lunsj og middag, men legg til noen små, sunn snacks i mellom disse måltidene.
Tre.
Ta prenatal vitamin med mat. Hvis du finner ut at prenatal vitamin gjør deg syk etter å ha tatt det, ta det når du har et måltid. I tillegg kan du ta det på kvelden, før leggetid også.
Fire.
Unngå mat som utløste din kvalme. Mens noen ganger kan det være tilnærmet umulig, prøver ikke å lage mat noen matvarer eller passerer noen butikker som kan få deg til å gå kjører på do.
Fem.
Hold drikkevann! Hvis du unngår drikkevann, er det mer sannsynlig å bli dehydrert, noe som kan forårsake kvalme og oppkast. Når du er gravid, trenger du å drikke dobbelt så mye vann.
6.
Suck på sitron hoder. Når av de beste triks er å ha et stykke hardt godteri når du føler deg kvalm. Lemon hodene er stor og er veldig billig. Hold en pose i veska og pop en i munnen når kvalmen begynner.
7.
Ikke hopp over din sengetid snack. Å gå til sengs på et innhold magen kan gjøre underverker når du våkner opp om morgenen ved å hindre den plutselige "oh my godhet, hvis jeg ikke spiser noe nå skal jeg kaste opp" problemet. I tillegg kan dette fungere som en Neutralizer til magen syrer.

Tips og advarsler


 • Prøv nye ting. Ikke alle tips vil fungere for alle, så ikke bli motløs hvis du har problemer med å lette dine morgenkvalme.
 • Sjekk alltid med legen din hvis kvalme og oppkast er alvorlig. Dette kan tyde på en medisinsk tilstand som kalles hyperemesis gravidarum.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------