Stilling: helse > hud >

mat og aktiviteter for å unngå med intrakraniell hypertensjon

   Intrakraniell hypertensjon (også kjent som pseudotumor cerebri) er forårsaket av en overdreven oppbygging av spinalvæske rundt hjernen. I noen uten problemet, følger denne væsken normalt fritt i hele hjernen og ryggmargen. Men hos personer med intrakraniell hypertensjon, forårsaket dette oppbygging av presset høyt blodtrykk, alvorlig migrene, oppkast, en ekstrem følsomhet for lys og synsproblemer. De med denne tilstanden bør være forsiktig om ting de spiser og drikker, medisiner de tar, og de aktivitetene som de tar del.

Du trenger:
ingrediensene lister for flere ulike typer solkrem lotions

Foods

Unngå fet mat og salt mat. . Siden Vitamin A og tyramin har vært forbundet med intrakraniell hypertensjon, bør du prøve å unngå matvarer som inneholder disse. Lever, gulrøtter, tomater, og grønne bladgrønnsaker alle har store mengder vitamin A. ost, salami, liverwurst, øl, og pepperoni alle har høye nivåer av tyramin. Selvfølgelig, siden du prøver å unngå fett og salt, mange av disse matvarene vil være av deg dagligvarehandel listen uansett. Koffein synes også å gjøre tilstanden verre.

Medisiner

Ha en forsiktig oversikt over alle medisiner du bruker, og sørge for at enhver lege som behandler deg er klar over hva du tar. Ikke ta over skranke medisiner uten først å konsultere legen din, siden en medisin som kan ha liten effekt på noen andre kan ha en ekstrem virkning på deg. Med medisiner du er foreskrevet, ta dem akkurat som beskrevet, og ikke slutte å ta dem uten først å la legen få vite.

Aktivitet

Unngå aktiviteter som kan forverre symptomene. Fysisk trening kan føre til at symptomene forverres dersom denne aktiviteten innebærer mye bøying eller stramming av magemusklene. Uheldig, siden en av de viktigste årsakene til denne tilstanden synes å være fedme, bør du prøve å gå ned i vekt, noe som ville medføre noe mosjon. Derfor må du snakke med legen din om å sette opp en treningsplan som vil fungere for deg og dine spesielle behov.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------