Stilling: helse > hud >

vegan vekttap tips

   Det er en myte at alle veganere er tynne og spise sunt. Veganere kan ha en diett som fattige i ernæring og variasjon og som rik i bortkastet og overflødig kalorier som en gjennomsnittlig person. Men kan noen små endringer snu dårlige vaner rundt og gjøre unna med ekstra pounds

Gå Raw

Spis mat i sin mest naturlige form. Gjør du eliminerer så fra hensynet mange av bearbeidet mat som er kaloririk, og ikke mette sult.
Rå og lett tilberedt mat tar lengre tid å tygge, og tvinger deg til å ta deg tid til å nyte hver bit mer fullstendig. The fiber og vann-innhold vil føre deg til føle deg mett raskere, for en lengre periode og etter inntak av langt færre kalorier.

Eliminere Sugar

Kutt all sukker fra kostholdet ditt. Forbruket av sukker fører ofte til craving for mer sukker i tillegg til lave og høye verdier i blodsukkeret, noe som kan la deg følelsen tappet av energi eller føre til nervøs snacking.
Tilfredsstille behovet for søte smaker med moden frukt, men unngå fruktjuice. The fiber i hele frukter vil hjelpe deg til å føle deg mett for en lengre periode og bistand i fordøyelsen. Frukt juice pleide å være utleveres kun noen få gram av gangen. En brus-størrelse flaske kan være lastet med kalorier og utløse søte cravings.

Drikker mer

Drikk mer vann. Hvis du må drikke juice, bruk vann til å fortynne det. Hvis du fortsetter å drikke brus eller kaffe, veksle mellom de andre drikke og et fullt glass vann. Drikk vann med måltider. Du vil spare kalorier og smaken av mat vil bli mer robust når den ikke er i konkurranse med smaken av drikke.
Mens eksperter har rygget vekk fra noen av push for større vannforbruk for hydrering, er vannet fortsatt en enkel måte å holde munnen opptatt og magen full uten å legge til kalorier. Vær oppmerksom på at å drikke ekstreme mengder vann kan føre til en potensielt dødelig ubalanse i elektrolyttene.

Legg Protein

Spis mer bønner, tofu, seitan og andre former for vegan alternative proteiner. Veganere har en rekke proteiner å velge mellom som er fylt med gode fettstoffer, men er av moderat kalori-innhold. Protein vil føre til metthetsfølelse, bidra til å bygge muskler og gir en varig form for energi til trening.
De fleste av vegansk proteiner også inneholde viktige næringsstoffer. Tilfredsstille grunnleggende ernæringsmessige behov kan gi energi til å få deg motivert til å være mer aktive.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------