Stilling: helse > hud >

Forkjølelse og influensa rettsmidler mens gravid

   Å fange en kald er aldri behagelig, men når du er gravid kan det være mer ulykkelige enn vanlig. Graviditet setter deg på en større risiko for å bli syk fordi immunforsvaret er ikke så kraftig, ifølge Mayo Clinic. er vev og en luftfukter en god start til å føle deg bedre, men når du trenger mer komfort og kan ikke slå til din vanlige kaldt medisin, fordi det ikke kan være bra for barnet, det finnes måter å lette din ubehag.

Du trenger:
dedikasjon

få litt hvile

Når du begynner å føle meg litt utilpass, det beste middel er å få nok hvile. . Ta en lur når kroppen din er tigge for en vil hjelpe det til å bekjempe både tett nese og sår hals. Når nesen er tett og kjører, hold hodet støttet opp når du er klar til å legge seg ned og slappe av. Sove med hodet hevet over kroppen din vil tillate bihulene å drenere og hjelpe deg å puste lettere.

Tett nese

Behandle en tett nese med en kombinasjon av salt og vann blandet sammen i en saltløsning nesespray. Noen spruter vil avlaste den betente vevet i nesen og løsne slim. Bruke en mentholated salve mot brystet ditt, templer og under nesen din vil åpne opp luftveiene og lindre forkjølelsessymptomer. Prøv en nasal stripe på nesen til ytterligere åpne nesegangene.

Sore Throat

Hvis en irritert hals plager deg, gurgle med salt vann minst to ganger om dagen for å bli kvitt bakterier og stoppe det irriterende kløende følelse. Eller lage en kopp te med mye honning for å lindre dine sår hals unna. Hamstre på rikelig med honning eller sukker basert hoste drops å få noen søte lindring fra din irritert hals.

Comfort Mat og drikke

Kaldt og influensa symptomer, som en rennende nese, feber, nysing og oppkast, kan alle føre til væsketap. Når nesen begynner å kjøre, husk å drikke mye vann, slik at du kan bo godt hydrert. Konsumere ekstra væske når du er syk kan også gjøre hoste mer produktiv og bidra til bihulene avløpet. Spis nærende matvarer som ikke bare vil gi deg en sårt tiltrengt påfyll av energi, men også berolige deg mens du er syk. Drikk kylling noodle soup, spise en varm bolle med havregryn eller matvarer lav i fett, men høy i komfort.

Medicated Rettsmidler

Hvis naturlige rettsmidler ikke gjør utslaget, er det noen medisinert alternativer for gravide kvinner som er trygge for barnet også. For smerter, smerter, hodepine og feber, ta en dose av Tylenol. En hoste som ikke vil slutte kan være beroliget med litt Robitussin. Men før du tar noen medisiner for forkjølelse eller influensa, husk å sjekke med legen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------