Stilling: helse > hud >

Topimax og graviditet

   Topimax er et medikament som brukes oftest for behandling av epilepsi. I noen tilfeller er det foreskrevet i behandling av migrene hodepine også. Mens det er aktuelle studier i gang for å teste effekten av Topimax for spiseforstyrrelser, affektive lidelser og post traumatisk stress lidelse, er det ingen avgjørende funn som ennå om effektiviteten av dette produktet for disse forholdene

Du trenger:.
multivitamin.
Kamille te poser.
Agurker.
Vann.
Økologisk hvete bakterie.

Side Effects

I følge den offisielle nettsiden for Topimax, var bivirkninger av dette produktet anses å være mild til moderat. Disse effektene inkluderte: nummenhet og kribling, tretthet og søvnighet, vekttap, konsentrasjon og hukommelse problemer. Disse funnene ble resultatet av kontrollerte kliniske studier, og var også basert på fortsatte studier av reaksjoner hos pasienter som hadde brukt dette produktet. Flere alvorlige bivirkninger av å bruke Topimax inkluderer: metabolsk acidose (en økning i syre i blodet), noe som kan føre til hyperventilering, uregelmessige hjerteslag og oppmerksomhet underskudd, hypotermi (nedsatt svetting), forhøyet kroppstemperatur, nyrestein, og glaukom. Disse funnene ble også resultatet av kliniske forsøk og pasienten opplever, ble gitt av den offisielle Topimax nettsiden.

Topimax og graviditet

Resultatene av noen undersøkelser, inkludert Topimax funn, tyder på at det er ingen bevis at dette produktet har noen skadelige virkninger på helsen til en gravid kvinne eller fosteret. Imidlertid har disse studiene kun blitt utført på dyr, med det forbeholdet at ingen studier har ennå ikke blitt utført på mennesker. Indikasjoner har blitt funnet at foreslå noen skader ble påført dyr fostre, samt dokumentasjon av Topimax i melk hos mor til de testede dyrene.

Beslag, Topimax og graviditet

En ting som er viktig å merke seg er det faktum at når en gravid kvinne opplever et anfall kan det forårsake skade på det ufødte fosteret. Når en lege foreskriver en kategori C medisiner for en gravid kvinne, bør han gjøre det når han føler at fordelene ved å unngå et anfall vil oppveier eventuell risiko eller bivirkninger som kan være forårsaket av medisinen. For kvinner som er gravide eller ønsker å bli gravid, og også tar Topimax, er det foreslått at de tar en folsyre supplement. Det er også foreslått at i løpet av første trimester av svangerskapet som Topimax unngås.

Dissens

Faktisk har det vært studier av effekten av Topimax på mennesker. Disse ble imidlertid utført på gravide kvinner som led av epilepsi og andre anti-anfall medisiner ble samtidig gitt til disse kvinnene med Topimax. Disse studiene rapporterte om noen fødselsskader på babyer hos forsøkspersonene, men funnene er igjen anses usikkert på grunn av mangel på spesifiserte testing av Topimax av seg selv.

Konklusjoner

Bruk av Topimax av gravide kvinner for epilepsi eller andre skader skal kun under direkte tilsyn av en kvalifisert lege eller barn profesjonelle. Mangelen på avgjørende vitenskapelig bevis for de skadelige virkningene av dette produktet på gravide kvinner og deres babyer utelukker ikke at det blir foreskrevet som et Graviditet kategori C stoff. Denne kategoriseringen tillater leger å forskrive legemidler som ikke har noen avgjørende funn er relevante for skadelige effekter på mennesker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------