Stilling: helse > hud >

bruk av glatte alm

   Slippery Elm er en urt som er innfødt til Nord-Amerika. Dets vitenskapelige navnet er Ulmus rubra, og det er også kjent ofte som rød alm, elg alm, grå alm eller indisk alm. Det er mange påstått bruksområder for glatte alm, men mange av disse påstandene fortsatt unevaluated og ubekreftet. Generell konsensus antyder at glatte alm er nyttig i bosetting ulike fordøyelsesproblemer, men dens helbredende egenskaper utover dette forbli uprøvd

Du trenger:. .
Dedikasjon

Hva er det

Slippery elm inneholder en rekke karbohydrater, fytosteroler, fettsyrer og andre komponenter. Blant annet inneholder den beta-sitosterol, dolichol, citrostandienol, tannin, kolesterol, kalsium oksalat, palmitinsyre og oljesyre fettsyrer, karbohydrater og herunder planteslim. Planteslim, en lang sukker kjede som blir glatt når den kombineres med vann, sies å være det som gir glatte alm pulver sin funksjon som en digestive hjelpemiddel.

Historie

Slippery Elm er avledet fra innsiden bark av glatte alm treet. Historisk har det vært brukt til å behandle hoste, feber, betennelser, kreft og gastrointestinale problemer. Noen tidlige amerikanske nybyggere kan ha brukt glatte alm som mat i tider med hungersnød, og det er rapportert at George Washington og hans hær spiste velling laget av glatte alm å overleve i Valley Forge.

Bruker

planteslim i glatte alm antas å være ansvarlig for Urten beroligende effekt på tarmsystem. Polysakkarider i planteslim som ikke er vannløselig danner en klebrig stoff, som angivelig absorberer giftstoffer og fungerer som en form for avføringsmiddel. Den fettsyrer i glatte alm er påstått å være ansvarlig for å hjelpe kampen svulster. Andre uttalte bruksområder inkluderer behandling av hoste, sår hals eller bronkitt, feber eller betennelse, sår eller diaré, og /eller hud abscesser og sår. Per juli 202C ingen studier på mennesker eller dyr har vist sannheten av noen av disse påstandene.

Dosering

Slippery almebark som legemiddel kommer vanligvis i kapselform, med hver kapsel inneholder 360 mg. To kapsler kan tas med et måltid. Glatte alm er også tilgjengelig i et pulver form, og en til to teskjeer heaping kan tas daglig med et glass vann.

Side Effects

Per juli 202C er det ingen kjente interaksjoner eller negative bivirkninger forbundet med glatte alm. Det er anbefalt av Sloan Kettering, med en begrenset påtegning, som behandling for mindre tarm problemer og hoster, men Sloan Kettering advarsler om at den ikke bør brukes som behandling for flere alvorlige sykdommer, inkludert kreft og /eller bronkitt på grunn av mangel på påvist effekt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------