Stilling: helse > hud >

bruker for Desitin

   Desitin krem har mange bruksområder. Opprinnelig laget for bleie utslett forebygging og behandling, er det nå tilgjengelig i mange formler og kan brukes til mange forskjellige bruksområder. Desitin er ikke bare for babyer lenger

Historie

Desitin ble først produsert 80 år siden av Johnson Johnson. Det har vært det beste valget for å forebygge og behandle bleie utslett på babyer. Desitin opprinnelig bare hadde en salve, men nå inneholder tre forskjellige typer. Desitin inneholder det høyeste beløpet av sinkoksid som er tilgjengelig uten å få en resept fra legen din. Sinkoksid gir en barriere mellom fuktighet og huden. Desitin er den mest anbefalt av leger og hudleger for behandling baby bleie utslett.

Typer

Original Desitin krem har oppholdt det samme over årene. Det er tykk og kremaktig og lett å påføre. Det kan gi lindring for en baby i 12 timer. Det fungerer akkurat som en anti inflammatorisk krem. Det hjelper privide en barriere mellom huden og fuktighet.
Desitin kremet salve kan gi lindring fra første bruk. Det går og og tørker ut ganske lett. Det var hudlege testet og godkjent for bleie utslett behandling.
Desitin Klar hjelper irriterte, sprukken hud, og er flott for varmeutslett. Det hjelper også kutt, skrubbsår, utslett og mindre brannskader. Det er hypoallergenic for de mest sensitive skin. All tre inneholde emollients å hjelpe til med flassing og mykgjør huden.

Funksjon

Desitin dukket først opp og er fremdeles en av de beste bleie utslett salver på markedet. Nå Desitin kan brukes til så mye mer. Den brukes til å forhindre og behandle bleie utslett. Det hjelper med mindre skrubbsår, kutt og brannskader. Det hjelper også lindrer chapped og irriterte huden.

Advarsel

Desitin egentlig har ingen bivirkninger, men sink oksid og emollients kan samhandle med andre medisiner. Før du bruker Desitin, bør du sjekke med legen din. Hvis du er gravid eller ammer, sjekk med din spesialist. Det er for utvortes bruk. Det bør holdes utilgjengelig for barn.

Berømte Ties

Desitin er produsert av Johnson Johnson. Johnson's har vært et anerkjent navn i familien helsevesenet og produkter i 120 år, med selskaper i 57 land, noe som gjør det til en ledende kilde til hjemmetjenesten produkter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------