Stilling: helse > hud >

den beste forebygging

   The National Institutes of Health publiserte en guide som heter Hindre Narkotikabruk hos barn og unge, som erkjenner at forebyggende tiltak må starte tidlig. Skoleprogrammer, familie diskusjoner og nærmiljøbaserte rusmiddelforebyggende programmer er populære og effektive metoder for rusforebyggende

Utdanning

Utdanne de unge om farene ved narkotikabruk, avhengighet og fysiske og psykiske skader som følge av narkotikamisbruk er fortsatt en av de beste metoder for forebygging. For de som har prøvd eller ta medisiner, er utdanning vist å begrense økt bruk av narkotika og er ofte effektive i å forebygge avhengighet.

Tidlig innsats

Undervisning foreldre, lærere og andre barnepass tilbydere å oppdage tegn på stoffet misbruk er en av de teknikkene foreslått av National Institute on Drug Abuse (NIDA) for å identifisere og adresse eksperimentering og mild til moderat narkotikabruk hos tenåringer. Atferd som for eksempel mangel på selvkontroll og aggressiv eller hensynsløs atferd er vanlig blant tenåringer eksperimenterer med narkotika.

foreldreinvolvering

NIDA sier foreldreinvolvering og familie bonding er viktig for å forebygge rusmisbruk blant tenåringer og unge voksne. Foreldre bør kontrollere og følge opp sine barn og vet hvem barna tilbringer tid med. Sette grenser som portforbud, opprettholde familiens regler og disiplin og gjøre tid til å samhandle med barn og tenåringer, engasjerende i sport, aktiviteter etter skoletid og gammeldags samtale er også effektive forebyggende tiltak for å begrense eller unngå rusmisbruk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------