Stilling: helse > hud >

forstoppelse lettelse for et barn

   Forstoppelse er ikke en morsom betingelse for voksne, men når barnet ditt har problemer passerer avføring, er det noe å forholde seg raskt, men med tilbakeholdenhet. Barn er mer følsomme for elektrolyttforstyrrelser ubalanser og behov for å skille ut giftstoffer. I lindre forstoppelse, trenger du ikke ønsker å sende deg barnet i motsatt spekteret av elektrolyttforstyrrelser. Når du er i tvil, ta kontakt med barnelege

varmt bad

Hvis barnet ditt er forstoppet, plasserer henne i et varmt bad først. Legg til badet 2 oz. av natron og la barnet sitte i den for 10 til 15 minutter. Det varme vannet med natron kan være nok til å slappe av rektal musklene som holder avføringen. Ofte vil barna får lyst til å "bæsj" når du er i badekaret og være løst fra den smertefulle kramper fra forstoppelse.

Krakk Softener

En krakk mykner kan brukes i henhold til legens eller etikett instrukser. Mild avføringsmidler som melk av Magnesia vil løsne avføring. Dette gjør det enklere å passere gjennom anus. Mineralolje er en annen måte å myke opp avføringen. Bruk aldri avføringsmiddel eller mineralolje for mer enn to uker uten å rådføre deg med barnelege. Aldri gi barnet voksne avføringsmidler eller bruke et klyster uten først å rådføre deg med barnelege. Dette kan føre til store elektrolyttforstyrrelser ubalanser og eventuelt sende barnet ditt i en mer alvorlig krise tilstand.

Diet

Gi barnet ditt frisk frukt og grønnsaker å spise for å hjelpe hjelpemiddel i forstoppelse. Druer og epler er gode frukter å mate barnet. Du kan også gi ham korn liker Cheerios å legge bulk til avføring. Vær sikker på at barnet ditt er å drikke mye vann for å holde seg hydrert og bistand i utsetting av avføringen.

Stikkpiller

Hvis ingen av de andre metodene virker, prøv en glyserin stikkpille. Dette vil være vanskelig å overbevise de fleste barn å gjøre og kan være ubehagelig, men det kan gjøre utslaget. Dette bør kun brukes i barn 6 måneders alder eller eldre og aldri brukt mer enn to ganger før de søker barn råd.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------