Stilling: helse > hud >

home hemorrhoid relief

   Eksterne og interne hemorroider er både smertefullt, spesielt hvis du er forstoppet. En ekstern hemorrhoid er en klump med hud ved åpningen av endetarmen. Det kan være knall rød eller blå, hvis det er i de tidlige stadier. En hemorrhoid kan blir så stor som en golfball. En intern hemorrhoid er, selvsagt, inne i endetarmen. Du kan ikke se det, men du kan sikkert føle det. Eksterne hemorroider kan bli ulidelig vondt, spesielt når du setter deg ned. Selv gang-og liggende kan skade. Det er teknikker du kan bruke hjemme til å behandle hemorroider.

Witch Hazel

Ha litt trollhassel på en bomullsdott og bearbeid på din hemorroider. Dette regnes som en av de beste hjem rettsmidler, spesielt hvis det er blødning involvert. Trollhassel gjør at blodkarene krymper og kontrakt. Sett flasken av trollhassel i en bøtte med is før du slukke bomull ballen. Jo kaldere trollhassel, jo bedre. Trollhassel kan kjøpes på stoffet butikken eller på supermarkedet din.

Sitz Baths og Donuts

Sitt i et varmt badekar med vann eller kjøpe en sitz bad, som er en innretning som sitter på toppen av toalettet. Fyll den med varmt vann, som skal lindre dine hemorroider.

Sitt på en smultring, som ser ut som en slange. Denne enheten vil ta presset bort fra dine hemorroider. Skubbe den eksterne hemorrhoid (e) igjen i. Bare gi den en push med fingeren.

Over-the-counter rettsmidler

Apply over-the-counter hemorrhoid kremer og salve. Du kan også prøve dabbing din eksterne hemorroider med litt vaselin eller sinkoksid. Hvis du har interne hemoroider, bruk en hemorrhoid stikkpille. Psyllium frø er høy i fiber, som et individ trenger for å hindre forstoppelse og hard, smertefull avføring. Bland frøene (7,5 gram) i en 8-unse glass vann og drikk den til frokost. De neste uke, legger den til lunsj meny. Ved den tredje uken, prøver å drikke denne concoction tre ganger daglig. Drikk mye vann for å lette bløt avføring. Psyllium kan bli funnet på detaljhandel og online helse butikker.

Hjem tiltak

Sug fire fiken over natten, og deretter spiser dem i morgen for å behandle hemorroider fra innsiden og ut.

Lag en juice av gulrøtter, nepe blader, watercress og spinat og drikke det. Dette concoction vil bidra til å eliminere forstoppelse og gjøre det enklere for endetarmen når du går på do.

Mix spisskummen frø pulver med vann og lage en tykk pasta. Sett lim på hemorroider, og la den være der en stund.

Drikk kamille te, som er angivelig stor for lindrende betent hemorroider.

Hestekastanje er en urt som angivelig styrker blodkarene og reduserer kløe og svie forårsaket av hemoroider. Påfør denne urten direkte på hemorrhoid, som vil fremskynde helbredelsesprosessen. Hestekastanje kan kjøpes i en butikk eller på nettet helse butikker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------