Stilling: helse > hud >

hvordan å bruke vagitorier

  Vagitorier brukes til å levere medisiner inn i skjeden for å behandle en rekke forhold, som for eksempel gjær infeksjoner. De er designet for å smelte ved kroppstemperatur, og dermed belegg på innsiden av vaginal luftveiene med medisinering. De er en effektiv metode for medisinering levering og brukes til å behandle tilstander ikke lett hjulpet av muntlig medisiner
en
Vask hendene grundig før du begynner å redusere sjansen for infeksjon. Såpe og varmt vann er tilstrekkelig å rengjøre hendene.
to.
Fjern pessar og applikatoren fra wrapper. Ikke alle vagitorier kommer med en applikator. Hvis din gjør det ikke, vil du bruke fingrene til å sette inn pessar i skjeden. Trim neglene før du begynner, gjør sikkert ingen skarpe kanter igjen.
Tre. Skyv
den pessar inn i enden av applikatoren. Det skal være et hull i den ene enden for å sette inn pessar. Hvis ikke, sjekk emballasjen for instruksjoner.
Fire.
Sitt ned med bena spredt og bøyd i knærne, eller ligge på et stabilt underlag med knærne bøyd og trukket opp mot din brystet.
fem.
Sett pessar så langt som mulig komfortabelt i skjeden ved hjelp av den medfølgende applikatoren eller fingrene hvis ingen applikator fulgte med produktet ditt. Trykk forsiktig og stoppe hvis du treffer motstand eller føler ubehag.
6.
Trykk ned stempelet på applikatoren for å frigjøre pessar i skjeden din, og deretter fjerne applikatoren langsomt ved å trekke det ut av skjeden.
7.
Vask hendene igjen og kast applikatoren og emballasje trygt. Hold alle medisiner utilgjengelig av kjæledyr og barn.
åtte.
Bruk en panty liner for å beskytte klær fra flekker, som pessar vil smelte gang inne skjeden din, og kan lekke ut i perioder med langvarig stående.
9.
Bruk en alternativ form for prevensjon mens du bruker et pessar, da det kan skade kondomer, noe som gjør dem ineffektive til å hindre graviditet.
10.
Unngå å bruke tamponger mens du bruker en pessar. Bruk bind under menstruasjon før hele behandlingen er ferdig.

Tips og advarsler


 • Ikke bruk applikator for å sette vagitorier under graviditet, i henhold til National Pharmaceutical Association. Bruk fingrene i stedet, selv om pessar kom med en applikator.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------