Stilling: helse > hud >

lettelse for hetetokter

   Hot blinker er bane av mange kvinner går gjennom overgangsalder. Hvis du noen gang har rødmet, vet du hvordan varmen suffuses i ansiktet, noen ganger forårsaker en fin glans av svette. Nå multipliserer det med minst ti og opplev flush fra tærne til pannen, og vil du begynne å forstå hvorfor hetetokter kan gjøre kvinner så elendig. Fine ett minutt, dryppende av svette neste, hetetokter komme når som helst på dagen eller natten, ofte gjør søvn vanskelig, om ikke bare ubehagelig. Men, kanskje flere hjem rettsmidler for hetetokter tilby effektiv og rimelig lindring.

Soy Foods

Mange kvinner opplever at det å spise mat som inneholder soya bidra til å redusere hetetokter. Slike matvarer inneholder soyamelk, tofu, miso, hele soyabønner samt soya pulver ofte brukes i protein shakes og drikke. Soya produkter er ofte funnet i Asia, der færre kvinner synes å være påvirket av hetetokter. Soya inneholder isoflavoner, som ligner på østrogen, en kvinnelig hormon som avtar i overgangsalderen.

Klaseormedrue Tea

generasjoner av kvinner sverger til klaseormedrue te, som brukes hovedsakelig i Europa for lindring av hetetokter. Mens Mayo Clinic sier det er lite bevis knytter drikking mellom 20 og 60 mg av klaseormedrue te tre ganger daglig med relieff av hetetokter, har kvinner vært falbyr sine fordeler i flere tiår.

Vitamin E

Tar mellom 400 IE og 800 IE vitamin E på en daglig basis er også en gammel hjem bøte for hetetokter og de fryktede nattesvette. En antioksidant, har bruken av vitamin E for menstrual hetetokter vært studert siden 1940-tallet i USA Kombinere de positive effektene av klaseormedrue, er soya og vitamin E ofte brukt av kvinner for overlegne fritak som et alternativ til stoff hormon erstatning terapi.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------