Stilling: helse > hud >

årsaker til høye hvite blod teller

  

Du trenger:. ?
dedikasjon

Hva er High White Blood Cell Counts

En høy hvite blodceller, også kjent som leukocytose, betyr en infeksjon eller en annen ubehandlet medisinsk tilstand. Et høyt antall hvite blodlegemer er generelt ansett å være et antall på 10. 500 leukocytter per mikroliter blod, men dette avhenger av alder og kjønn, og spesielt hos barn. Du kan ikke oppfatter hvite blodlegemer på egen hånd-gå til legen, som vil tegne blod og send den til en lab for å bestemme blodlegemer og om det er grunn til bekymring.

Hva skyldes High White Blood Cell Counts?

hvite blodceller er forhøyet når kroppen kjemper en sykdom eller sykdom, så en høy teller er tegn på en infeksjon. Ofte vil legen for en ny runde med tester etter at han eller hun bestemmer du har en høy hvite blodceller. Noen av sykdommer eller tilstander han eller hun kan teste etter er blant annet meslinger, vev skade fra brannskader, tuberkulose, kikhoste, myelofibrose, akutt lymfatisk leukemi, akutt myelogen leukemi, hårcelleleukemi, kronisk lymfatisk leukemi og kronisk myelogen leukemi. Et høyt antall hvite blodlegemer kan også skyldes flere viral eller bakteriell infeksjoner som, avhengig av dine symptomer, kan legen også test for.

Behandling High Blood Cell Counts

Du og legen din vil avgjøre hva som er den beste behandling når en diagnose er nådd. For de fleste virus og bakterier, vil legen forskrive antibiotika. Når sykdommen har blitt kurert, bør blodceller tilbake til det normale. Hvis blodlegemer fortsetter å komme høyere med behandling, eller falle ned til under-normale nivåer, legen din kan plassere deg på en annen form for behandling som svar på en endret diagnose. Hvis legen din bestemmer du har leukemi, stråling eller kjemoterapi kan være foreskrevet og hvite blodlegemer vil mest sannsynlig bli kompromittert til du har helt utvinnes.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------