Stilling: helse > hud >

forberedelse for fleksibel sigmoidoskopi

   Hvis legen mener du kan når som risiko for tykktarmskreft, kanskje fordi du er viser symptomer på sykdommen eller fordi du er over 50 år, kan han be deg om å ha en fleksibel sigmoidoskopi. Dette innebærer å se på innsiden av kolon ved hjelp av en spesialdesignet omfang inn gjennom anus. Hvis en mistenkelig vekst er funnet, kan det være biopsied under inngrepet. Den følgende artikkelen omtaler de generelle instruksjonene for å forberede til denne prosedyren. Husk at spesifikke instruksjoner vil variere fra lege til lege.

Du trenger:
dedikasjon

Medisiner Før Fremgangsmåte

I følge Duke University's Health System, de på blodfortynnende medisiner må kanskje slutte å ta disse medisinene før. på prøve. Siden omfanget vil være å bevege seg gjennom tarmen, og tykktarmen kan bli skadet, er det mulig at blødninger kan oppstå. Legemidler som tynne blodet en tendens til å gjøre blødning vanskelig å kontrollere. På et tidspunkt før prosedyren, vil legen nødt til å stoppe disse medisiner så vel som aspirin og andre over disk smertestillende medikamenter.
Det er viktig å sørge for at legen kjenner alle medisiner du tar så han kan fortelle deg å slutte og hvor lenge.

Andre Forberedelser

Twenty-fire timer eller så før prosedyren , kan legen be deg om å gå på en klar væske kosthold. Du kan ha broths, Jello og klar brus, men ingen fast føde. Dette er laget for å starte oppryddingen på tykktarmen slik at den kan bli undersøkt. Du kan bli bedt om å ta en eller flere doser av et avføringsmiddel i tillegg. Følg instruksjonene for å ta avføringsmidler nøyaktig. Sent eller tidlig doser kan forlate avføring i tykktarmen som vil gjøre det svært vanskelig å se alle lesjoner og mistenkelige polypper.
Rett før testen, kan du bli bedt om å ta en eller flere Klyster som vil vaske tykktarmen rent for alt rusk. Du må kanskje be noen til å hjelpe deg med denne fremgangsmåten hvis du har begrenset mobilitet.

Mentale forberedelser

Noen mennesker synes denne prosedyren å være skremmende, men sannheten er at det vanligvis går veldig greit, og som en diagnostisk verktøy, er det definitive. Hvis du har tykktarmskreft, identifisering og diagnose gjennom fleksibel sigmoidoskopi er første skritt mot stadieinndeling og behandling. Hvis det ikke er sykdom så har du sannsynligvis ikke trenger testen igjen for to til tre år.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------