Stilling: helse > hud >

hjem rettsmidler for hud koder på øyelokkene

   Skin koder er ikke-cancerous vev utvekster på huden. De er vanligvis ikke smertefulle mindre irritert av noe som klær. Du kan oppsøke lege for fjerning eller prøve en enkel hjemme rette

Klem Skin Tag

steriliserer et par spiker clippers av soaking dem i kokende vann. Etter sterilisering, plasserer dem på en ren klut. Deretter tie en ren tråd eller tanntråd ved bunnen av huden taggen. Ved hjelp av et speil, nøye klippet huden tag i en jevn bevegelse. Pass på at du klippet det rett over tråden eller tanntråd slik at du ikke klippet på øyelokket. Du må rengjøre øyelokket ved å dyppe en Q-tip til hydrogen peroxide. Veldig forsiktig gni det området av øyet lokket for å hindre smitte. Pass på at du ikke drypper hydrogen peroxide i øyet.

Når du gjør noe i nærheten eller rundt øyet, være veldig forsiktig.

Mole eller vorte Remover

Hvis du ønsker å tørke opp en hud tag for å hjelpe den faller av raskt, enkelt søke føflekk eller vorte Remover. Pass på at du dab en liten mengde på øyelokket. Du ønsker ikke å dryppe noe av denne løsningen i øyet.

Bruk denne forbindelsen hver dag i ca fire uker. Huden tag vil tørke opp og faller av.

Apple Cider Eddik

Du kan også bruke eple cider eddik til å tørke opp huden taggen. Bare suge en bomullsdott eller Q-tip i eple cider eddik og gni på huden taggen. Gjør dette tre til fire ganger daglig i ca 15 dager.

Tea Tree Oil

Dette er et annet enkelt middel for behandling av hud koder. Vask huden tag med såpe og vann og håndkle tørk. Dypp en bomullsdott i vann og bruke 3 dråper tea tree olje. Gni dette på huden tag for å tørke den ut. Gjør dette tre til fire ganger daglig inntil det kommer av. Vær forsiktig så du ikke få tea tree i øynene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------