Stilling: helse > hud >

hvordan å kurere stinkende føtter

   Er du konstant flau av din snorker? Stopp forlegenhet nå og føler deg komfortabel å ta av deg skoene. Du kan forhindre snorker deg selv om du vet hvordan. ! Finn ut hvordan nå
en
Vask stinkende føtter. Dette kan virke som en opplagt, men fortsetter å lese videre. Ikke bare bare stå i dusjen og la vannet og såpevann overkjørt din snorker å rengjøre dem. Du må faktisk skrubb feed med såpe for å fjerne bakteriene. Siden bakterien er den viktigste årsaken til fots lukt, bruke en anti-bakteriell såpe for å rense føttene.
To.
Sett baby pulver på føttene. Baby pulver vil hjelpe absorbere svetten som føttene skaper i løpet av dagen. Det vil også gi en frisk lukt til føttene.
Tre.
Kjøp sko med pustepause hull i dem. De fleste sko vil ha disse, men noen gjør det ikke. Ta en titt på skoene dine og legg merke hvis de har dem eller ikke. Hvis de gjør og føttene svetter mye, prøve å rengjøre skoene. Skitt og rusk kan komme inn i disse hullene pust i bakken og stoppe deres funksjonalitet.
Fire.
Ikke ha på sko hele dagen. Når du sitter hjemme og ta av deg skoene. Dette vil gi dem tid til å lufte ut. Iført sko hele dagen vil bare gjøre føttene dine lukter verre og til slutt gjør skoene bærer lukten hele dagen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------