Stilling: helse > hud >

hvordan bli kvitt hard hud under tannproteser

  Gum smerter, ømhet og hard hud kan være problemer for protese wearers. Tender flekker kan være et resultat av proteser som passer dårlig eller som gnis mot tannkjøttet pga tygge mat, sammenbitte tenner eller sliping. Din protese profesjonelle er den beste personen til å konsultere for å hjelpe deg å bli kvitt hard hud under protesene

Du trenger:.
Protese krem eller lim (valgfritt)
. Protese puter (ekstrautstyr).
Vask klut.


en.
Bruk protese kremer eller lim påvente av en tur til en denturist, råder Tannproteser. net. Disse apotek produktene vil klistre tannkjøttet til proteser, demping tannkjøttet og holde protesene på plass. Alternativt protese puter-små bomull pads soaxed i voks-kan settes inn i rommet hvor protesen møter tannkjøttet. Putene bør skiftes daglig.
To.
Gi tannkjøttet en pause. Dentures. net bemerker at den mest effektive metoden for å fremme helbredelse, er å unngå slitasje proteser for en kort tid til å gi sår, calloused tannkjøttet en pust i bakken. Forsiktig bade i tannkjøttet med en varm, våt vaskeklut for å unngå infeksjoner.
tre.
La denturist ta den endelige beslutningen om hvordan å rette hard hud. The American Dental Association bemerker at proteser kan miste sin plass på grunn av lavkonjunktur eller krymping av bein og tyggis rygger, som igjen fører til hard hud, sår og infeksjoner. Din denturist kan anbefale å bruke en midlertidig eller semi-permanent liner til undersiden av protesen å gi tannkjøttet helbredende tid. Fleksibel resin kan brukes på protesen base for å gjøre proteser passe mer perfekt. Som bemerket av proteser. net, avhenger behandlingen av tilstanden til munnen.

Tips og advarsler


 • ADA råder erstatte gamle eller dårlig tilpasset gebiss før de begynner å forårsake hard hud .
 • Hvis gebiss konsekvent slip, klikk eller fløyte, ikke prøv å justere protese ved hjelp av en hjemme eller apotek middel;. se en tannlege i stedet
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------