Stilling: helse > hud >

middel for vepsestikk

   En veps er et insekt, ligner på en bie, men den har ikke noe hår. Vepsene har Politiagentene de bruker til å drepe sitt bytte. De vil også bruke sine stinger hvis de føler at de er i fare. Dersom et menneske eller dyr tilfeldigvis går på en veps eller børster opp mot én, sjansene er at de kommer til å bli stukket. Vepsestikk vondt. Det er noen ting du kan gjøre for å avhjelpe situasjonen, men

Du trenger:.
Dedikasjon

pinsett

Hornet vil forlate sin stinger i huden din. . Siden Stinger inneholder gift, fjern det så snart som mulig. Plasser pinsetten mot huden din og sakte lukker dem inn på Stinger. Trekke oppover til du har fjernet hele Stinger. Stinger fjerning kits er også tilgjengelig, men ikke alltid på hånden.

Alkohol

Når Stinger er fjernet, rengjør injeksjonsstedet på huden din. Skyll området under rennende vann og antibakteriell såpe. Hvis du ikke får tak i området, har en venn bruke en vaske klut med såpe og vann på den. Tørk området av og gni alkohol over den med en bomullsdott å desinfisere området.

Ice

Mange vepsestikk føre til at huden til å svelle på injeksjonsstedet. Ice vil bidra til å få hevelsen ned. Ice bør brukes så snart stukket området har blitt rengjort. Venter vil gjøre isen ineffektive. La isen på området i 20 minutter. Dersom hevelsen ikke går ned 20 minutter etter det, så bruker isen igjen.

Antihistamin

Når du har tatt vare på Stinger, rengjøring og hevelse, kløe vil vanligvis sette inn et antihistamin som Benadryl kan hjelpe tilby noen lettelse. Kremer med antihistamin i dem er også tilgjengelig. Kløen kan fortsette i en dag eller to. Følg alle doseringen og ikke overstige det antall doser høyt i en 24-timers periode.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------