Stilling: helse > hud >

sinnet øvelser for Alzheimers

   Alzheimers er i økende grad en helse bekymring for menn og kvinner som de gamle. Ettersom befolkningen øker, fortsetter befolkningen av eldre mennesker også å være økende. Som hver og en av oss står overfor vår framtid, er det viktig å holde vårt sinn og kropp aktivt for å holde våre minner og organer intakt så lenge som mulig. Disse aktivitetene er også passende for de som i de tidligste stadier av Alzheimers. Det er viktig å begynne aktivitet så snart som mulig og opprettholde den så lenge som mulig.

Du trenger:
dedikasjon

Lær fremmedspråk

Sett tankene dine på prøve ved å lære et fremmed språk. . Registrer deg for en klasse på en lokal samfunnshus eller kjøpe en DVD eller CD-ROM som vil hjelpe deg i din søken for å lære. For å virkelig mestre språket du må holde fast ved det. Ifølge Franklin Institute, bidrar reise forbedre minnefunksjon, så sette nye ferdigheter på prøve ved å reise til det landet der språket snakkes.

Keep Your finmotorikken Aktiv

Lær en ny hobby eller fortsette en gammel en som needlepoint, hekling, strikking, kryssord eller sette sammen puslespill. Ikke bare vil du være i stand til å produsere noe, men du skal holde din hånd-øye-koordinasjon i sjakk.

Challenge Yourself å Memory Recall

Lag en liste over ting å gjøre eller lister over statlige hovedsteder eller land i Europa (eller noe du kan tenke deg). Utfordre deg selv å gjenta så mange som mulig en time eller så senere. Du kan lage et spill ut av det ved å spørre vennene dine til å gjøre det samme og holde orden på hvor mange elementer hver person kan huske.

Bruk den andre hånden

Prøv å bruke din ikke-dominant hånd for å skrive eller bruke mus. Dette hjelper hjernen lære en helt ny ferdighet, som er nødvendig for å holde sinnet fungerer.

Musikk

Lytte til musikk så ofte som mulig. Prøv å identifisere hvert instrument som du hører et stykke musikk. Hvis du føler deg klar for utfordringen, melde deg i musikkundervisning på et community college eller rekreasjon sentrum, eller leie en veileder for å hjelpe deg å lære det nye instrumentet.

Les

Lesing er viktig å holde tankene aktive. Les ting du normalt ville bare gjøre et poeng av å gjøre det hver dag. Du kan også lese historiene til din barnebarn for å hjelpe med motoriske ferdigheter (bladde), og gi næring til ditt forhold til dem.

Get Moving

Pensjonist som går jevnlig har en mer aktiv minne enn de som don ' t, ifølge Franklin Institute. Gjør et poeng av å gå rundt blokken en gang om dagen eller bli med et treningsstudio. Snakk med legen din om å starte et lys-øvelse rutine som gåing på en tredemølle, riding en stillestående sykkel eller løfte vekter. Dette kan holde kroppen, og sinnet, i tipp-topp stand.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------