Stilling: helse > hud >

spine-forlengelse øvelser

   En av de siste tingene noen ønsker som hun blir eldre er å vokse kortere. For å holde den maksimale høyden en person har over lengre tid, er det imidlertid nødvendig å utøve ryggraden å beholde det lange, sunne og stabile. Lær tre grunnleggende spine-forlengelse øvelser som folk kan bruke til dette formålet

Du trenger:.
Dedikasjon

Reach for tærne

Strekk ryggen mens du bruker bilder . Den enkleste måten å strekke og forlenge ryggraden forsiktig uten utstyr er å sitte på gulvet, føttene litt fra hverandre og å nå mot eller over tærne. Hold strekke så langt ut som du kan og gjøre bevegelser til og fra tærne gradvis. Hold strekken i flere sekunder, puste dypt. Tenk deg du er en rot vokser gjennom bakken eller en stråle av farget lys som kommer sakte inn i mørket. Ikke spretter frem og tilbake mellom en strukket stilling og en avslappet stilling, da dette bare trekker på muskler og ryggvirvlene hardt i stedet for forsiktig strekking og forlenge dem.

Hang Around

Bruk tyngdekraften til din fordel. En måte å gjøre dette for å forlenge ryggraden er å holde på en bar over hodet, albuene rett og tillater deg selv å henge i den posisjonen med føttene ikke berører gulvet. Denne øvelsen virker å forlenge ryggraden ved å la tyngdekraften jobbe for å trekke vertebrae av ryggraden forsiktig fra hverandre og dekomprimere dem. Prøv å holde stillingen i minst 10 sekunder, og å gjenta den flere ganger, men ikke hold stillingen så lenge at du begynner å anspent armene, nakken og skuldrene.

Go Svømming

Ta deg en svømmetur . Når du svømmer, er du i stand til å ta to tiltak som hjelper forlenge ryggraden. Mens svømming, nå så langt du kan gjennom vannet som du tar hvert slag. Tenk deg at kroppen din trenger å strekke seg fra den ene enden av bassenget til den andre slik at du tar så få slag som mulig å flytte rundt. Du kan også slappe av fordi vannet vil holde deg opp, ta presset av ryggraden. Dette gjør at ryggraden til å dekomprimere naturlig og gjør at ryggmuskulaturen å være avslappet. Dette forlengelse øvelsen er spesielt bra for de som er eldre, har en medisinsk tilstand som hindrer andre forlengelse øvelser (e. g. , svake håndledd som ikke tillater hengende), gravide og kan ikke riktig strekke frem mot tærne.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------