Stilling: helse > hjertesykdom >

Hvordan avgjøre om å drikke alkohol for å redusere risikoen for hjertesykdom

   Hjertesykdom er den vanligste dødsårsaken i landet. Heldigvis, kan risikoen for hjerteinfarkt reduseres betydelig ved å gjøre enkle kosthold og endringer i livsstil. Du har sannsynligvis allerede vet betydningen av å senke fett og kolesterol innhold av kostholdet ditt, men hva med alkohol? ? Hvordan påvirker alkohol risikoen for hjerteinfarkt
en.
Mens det kan virke fra et intuitivt standpunkt om at alkoholbruk ville være en negativ når det kommer til hjertet, kan det motsatte være sant så lenge som det ikke er konsumert i store mengder.
to.
En studie publisert i Archives of Internal Medicine adressert spørsmålet om alkohol og risiko for hjerteinfarkt. Denne studien så på 8867 menn som ledet en sunn livsstil, og var av normal vekt, nonsmoking, og aktive. De undersøkte mennene om sine alkohol drikkevaner og fulgte dem over en seksten års periode. Resultatene viste at menn som drakk en moderat mengde alkohol hver dag hadde en lavere risiko for hjerteinfarkt enn mann som unngikk alkohol helt. Moderat alkoholforbruk ble definert som å drikke alt fra en halv til en drink til to drinker hver dag.
tre.
Mens denne assosiasjonen er absolutt oppmuntrende, bør det være balansert med kunnskapen om at alkoholbruk er forbundet med andre helseproblemer som leversykdom og kan øke risikoen for visse typer kreft. Av denne grunn, ville det være vanskelig å universelt anbefale daglig alkoholinntak som et forebyggende tiltak for hjerteinfarkt. Det bør også bemerkes at denne studien ble gjennomført bare på menn og alkohol kan ikke bære den samme risiko reduksjon for kvinner. Alkoholforbruket for kvinner har også den ulempen av økt risiko for brystkreft.
Fire.
Hvis du er en mannlig, bør du engasjere seg i moderat alkoholforbruk kan redusere risikoen for hjerte angrep? Den beste tilnærmingen kan være å diskutere dette spørsmålet med legen din. Hvis du har en normal lever og en lav risiko for alkoholisme, kan legen oppfordre deg til å ta en drink eller to hver dag. I dette tilfellet, kan rødvin være et godt valg siden det er høyt i hjertet sunt polyfenoler. Det ville være viktig å begrense forbruket av alkohol drikke til to en dag eller mindre å potensielt unngå andre medisinske problemer knyttet til alkoholforbruk. Legen kan også anbefale å ha leverenzymene sjekket av en blodprøve hver seks måneder hvis du drikker alkohol på en jevnlig basis.
Fem.
Hvorvidt du drikker moderate mengder alkohol for å redusere risikoen for hjerteinfarkt, spise et sunt kosthold, opprettholde en sunn vekt, trene, og å unngå røyking er alltid god praksis for hjerteinfarkt forebygging.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------