Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan bygge bevissthet om hjertesykdom hos kvinner

  Hjertesykdom er den # 1 morderen av amerikanske kvinner. Hjertesykdom er ikke bare en manns sykdom. Hvordan kan vi la våre andre venninner, søstre, døtre, mødre, bestemødre kjenner om dette forferdelige og for det meste stille sykdom? Bare følg disse få skritt for å få trene
en.
Kjenne tegn på hjertesykdom deg selv. Alder, genetikk, rase og kjønn er ting ingen kan kontrollere. Men disse faktorene kan vi styre: Fedme, røyking, diabetes, høyt blodtrykk, høyt LDL (low density lipoprotein), lav HDL (high density lipoprotein).
to.
Høyt blodtrykk, diabetes og høyt kolesterol er de tre tegn på hjertesykdom. Alle bør være klar over disse tre pekere til hjertesykdom. Hvis du har alle tre faktorer du kan bli seks ganger større risiko for å hjertesykdommer.
Tre.
Nå som du kjenner tegnene, hva kan vi som kvinner gjør? Start i bevegelse! Flytt på noen måte du kan. Start marsjerte på plass, begynne å trene, begynne å gå. Gjøre noe og alt for å få kroppen i bevegelse. Ta opp dans. Danse med stjernene er populære. Hva med å danse med normale mennesker? Flytting når som helst, hvor som helst vil hjelpe deg å slippe noen pounds uten å legge merke.
Fire.
Slutte å røyke. Slutte å røyke akkurat nå. Start med en mindre sigarett om dagen. Deretter to mindre sigaretter om dagen og jobbe opp til ingen. Røykeslutt er det en ting du kan gjøre for deg selv som vil gjøre en forskjell i din helse.
Fem.
Begrens saltinntaket. Salt er i alt vi spiser. Suppe er en mat jeg aldri hadde tenkt på å ha store mengder natrium. Feil! Les etiketter. Sjekk alle dine mat for natrium-innhold. Du vil bli overrasket over hvor mye som er i maten vår!
6.
Få en kontroll! Vi kvinner tar vare på alle andre enn oss selv. Ha en årlig fullstendig fysisk sammen med celleprøve og mammogram. Du desearve så mye!
7.
La vennene dine vite om Heart Disease. La dem vet det er nummer 1 morderen av amerikanske kvinner. Snakk om det. Fortell vennene dine. Sjekk ressurs seksjonen for et nettsted for mer info.

Tips og advarsler


 • Awareness er en immateriell ting.
 • Vi trenger hver kvinne og mann å være klar
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------