Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan dreper hjertesykdom deg?

  

Hva Heart Disease Is

Hjertesykdom kan bli klassifisert som en lidelse i kroppen der det er unormalt i blodkarene i hjertet. I stedet for å pumpe blod og oksygen til og fra hjertet til resten av kroppen, visse avvik hindre en eller flere av de viktigste funksjonene fra hjertet skjer jevnt. Denne artikkelen vil drøfte den ledende former for hjertesykdom i Amerika: koronar hjertesykdom, kardiovaskulær sykdom og hjerteinfarkt.

koronarsykdom

koronarsykdom foreligger når arteries som leverer blod til hjertemuskelen blir smal fra plakk bygge opp. Den plakk bygge-up er vanligvis forårsaket ved å spise mat høyt i "dårlige" kolesterolet. Omsider musklene svekkes og så stopp. Koronarsykdom er den hyppigste dødsårsaken i USA.

Cardiovascular Disease en Atherosclerosis

Hjerte-og karsykdommer skjer når vener og arterier som fører til og fra hjertet er skadet på noen måte. Aterosklerose, eller en åreforkalkning, er en årsak til hjerte-og karsykdom. Åreforkalkning skjer hvis det blir for mye press på blodårene. Det kan føre til begrenset blodstrømmen til organene. Herding kan være forårsaket av plakk bygge i arteriene som igjen kommer fra å spise mat høyt i dårlige kolesterolet.

Heart Attack

Hjerteinfarkt, mer tidligere kjent som hjerteinfarkt, skjer når blodpropp og er forhindret fra nådde hjertet. Den hjerteinfarkt skjer vanligvis når blodpropp er i en koronar, et blodkar som fører oksygen og næringsstoffer til en del av hjertemuskelen. Når muskelen ikke får blodet, blir den skadet eller ødelagt. Blodpropp kan skje fra plakk bygge opp eller plutselig spasmer som er forårsaket ved å ta visse legemidler eller røyke . .
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------