Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du kan redusere risikoen for hjertesykdom

  Det viktigste steget for deg å ta er å redusere mengden av fett i kostholdet ditt. Og kutte ned på fett i kosten vil kutte ned på fett på baken og lårene også. Det er en vinn-vinn situasjon. Mens eksperter ser ut til å holde endre mening om hva som er bedre for deg-alle naturlige smør eller hydrogenerte oljer i margarin, for eksempel-de fleste eksperter anbefaler å redusere alle typer fett, og velge de som har den slags oljer vanligste i kroppen og er sunneste for hjertet.
en.
Du kan fortsatt ha stekt mat!
Ved koking eller steking maten, velger flytende oljer som olivenolje eller vegetabilske oljer. Bruk non-stick panner eller stole på ikke-pinne cooking spray når du koker med olje.
To.
TRIM THE FAT!
Trim feit av biter av kjøtt, særlig kylling og biff. Spis mer fet fisk som inneholder omega-3 fettsyrer: tunfisk, laks, makrell og hyse er gode valg. Tilapia er funnet å inneholde Omega-6 fettsyrer som kan øke blodtrykket.
Tre.
SNACK omhu!
Limit bearbeidet mat, som typisk har mer fett-snacks, bakevarer, noe med palm eller kokosolje, salatdressinger. Det er fettfattig versjoner av disse matvarene, men det er et spørsmål om hvis du liker smaken.
Fire.
Meieriprodukter IKKE må komme fra en ku!

Mange produsenter lager nå soya melk og is alternativer som er næringsrik og velsmakende. Hvis du bare ikke kan gi opp storfe påfunn så i hvert fall velge magre versjoner av ost, yoghurt, melk og iskrem.
Fem.
ATTRAKSJONER Mary Poppins SIER!

Hvis du har høyt blodtrykk, ta foreskrevet medisiner eller behandlinger for å holde det under kontroll. Hvis du har diabetes, følge et sunt kosthold og ta anbefalte medisiner og behandlinger for å holde blodsukkeret stabilt.
6.
GOT STRESS?
Få et grep om stress i livet ditt ved å trene eller drive sinn-kropp strategier som hjelper deg å slappe av og holde ting i perspektiv.

Tips og advarsler


 • Etter disse tipsene kan medføre at du leve et lengre liv.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------