Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan holde barna er trygge på lekeplassen

  En tur til lekeplassen er en flott måte å tilbringe kvalitetstid med familien. Sørg for turen er hendelsen gratis ved å følge enkle trinn for å holde barna er trygge mens spiller
en.
Hold barn i baby svinger til de er minst 3 år gammel. Big gutt svinger kan være uimotståelig for småbarn, men de fleste barna under tre ikke har evnen til å balansere på setet. Prøver å klatre på disse svinger utgjør også en risiko for skade. Pass på å holde de små fra å gå foran unger på større svinger for å unngå utilsiktede sparke ulykker.
To.
Unngå metal lysbilder eller sider som ikke er i et skyggefullt område. Sjekk overflatetemperatur lysbilder før du sender barnet ditt ned. Dette gjelder spesielt for metal lysbilder som de kan bli varmt nok til å forårsake andre-graders brannsår på hendene og baksiden av bena.
Tre.
Hold sko på! Mange lekeplasser nå er fast overflate som er mye mykere i tilfelle av et fall, men de kan bli varme. Eldre lekeplasser kan ha flis som kan forårsake splinter i små tær. Unngå sandaler og feste med lukket toe sko for å hindre stumpet tærne.
Fire.
Påfør solkrem før du drar ut til lekeplassen. Solkrem fungerer best når den brukes ca 20 minutter før du går mot solen. Ikke glem de små flekker som ørene og baksiden av nakken. Legge til en søndag lue er også en god måte å forebygge solbrenthet og fremtidige rynker og andre potensielle hud problemer.

Tips og Advarsels


 • Ha det gøy!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------