Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan selv tanners arbeid?

  

Hva er Self Tanners

Self tanners er en populær måte å få en sunn, glødende brunfarge uten risiko for UV ray eksponering eller hudkreft. En selvstendig garver er egentlig et farget body lotion, som brukes på huden. En selvstendig garver penetrerer ikke hud eller komme inn i en persons blod stream. Self-tanners kan bli mørkere hud i opptil en uke på grunn av Dihydroxyacetone, eller DHA. DHA er en enkel karbohydrat, brukt som en ingrediens i sunless tanning produkter.

Hvordan søke Self Tanners

For å brunfarge med en selv garver, er det vanligvis anbefalt å rense og exfoliate huden før du påfører tanning lotion. Dette anbefales å rense huden av døde celler, og kan gjøres før profesjonell spray tanning eller søker selv tanners hjemme. Det er best å bruke fra føttene og anklene, deretter jobbe deg opp mot ansiktet. Self tanners kan brukes i lag, noe som bidrar til å unngå striper, og løser eventuelle ujevnheter.

Hvordan Vask Self Tanners

I tilfelle striper, kan tørke selv tanners fjernes med en snerpende toner eller tannkrem. Hvis tanning lotion er fortsatt vått, kan det vaskes av med en våt vaskeklut. Self tanners mørkere etter tørking, og vask av enten med regelmessig kroppsvask, eller slites av etter flere dager.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------