Stilling: helse > hjertesykdom >

tegn på en fantom graviditet

   Tegn på en fantom graviditet er lik de oppleves av kvinner som er veldig gravid. Men kvinner som har falske svangerskap ofte lider av psykologiske problemer fordi de ønsker å bli mødre. Mange av disse kvinnene har underliggende problemer som depresjon eller bipolar lidelse. Vanligvis, den eneste måten legene avgjøre om kvinner har tegn på en fantom svangerskap ved undersøkelse. Mange kvinner har å figurativt føde for å lindre disse symptomene

Du trenger:.
Soy produkter.
Phytoøstrogen krem.
Vekter.

amenoré

The National Women's Health Information Center definerer amenorrhea som opphør av kvinners perioden. Dette er et vanlig tegn på en phantom graviditet, som er det samme for en kvinne som bærer et barn.

Morgenkvalme

Tegn på en fantom graviditet inkluderer morgenkvalme, som vanligvis oppstår når kvinner psykologisk overbevise seg selv de er gravide.

vektøkning

"Psychology Today" heter en sak studerte ved University of Nebraska der en kvinne gått opp i vekt på grunn av en fantom graviditet. Saken statene hypofysen i hjernen lurt denne kvinnens kropp til å tro at hun var gravid, noe som resulterer i hormonproduksjon. Mesteparten av tiden, er kvinner i denne tilstanden som lider av alvorlig forstoppelse.

Ømme bryster

Kvinner med tegn på en fantom graviditet har ømme bryster og kan selv begynne å produsere hormoner som forårsaker amming.

Falsk Labor Pains

Kvinner føler seg ofte veer når de opplever fantom svangerskap. Falske veer og falske fødsel er tegn på en phantom graviditet, noe som hjelper kvinner overvinne sine problemer, i henhold til "Psykologi i dag. "
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------