Stilling: helse > hjertesykdom >

utseende tegn på en alkoholiker

   Advarsel tegn på alkoholisme er viktige indikatorer viser en trend mot avhengighet. Alkoholisme påvirker mennesker fra alle samfunnslag og kan starte påvirke noen i tenårene. Ikke bare fysiske effekter på vår helse manifest, men utseendet vårt lider også. Det er mange behandlingstilbud og støttegrupper tilgjengelig for noen som sliter med alkoholavhengighet

Betydning

Ifølge en 2007 studie av National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (Niaa), minst 30 prosent av amerikanerne overgrep eller blir avhengige av alkohol.

Identifikasjon

Fire faresignaler som viser at du kan ha et alkoholproblem øker motstandsdyktighet mot virkningene av alkohol, manglende evne til å slutte å drikke etter start, sterkt ønske om å drikke og bli engstelig når ikke drikker, og blir kvalm eller ustø hvis du ikke drikker.

Effekter

Alkoholholdige folk generelt mister sine lyster og kan miste vekt raskt, vises tynn og blek. De ofte bort fra god hygiene.

Hensyn

Hvis du er usikker på om du eller en du er glad eller blir alkoholavhengige, kanskje du allerede har et problem med drikking. Avhør din alkoholbruk er avgjørende. Hvis det er negativt påvirker livet ditt, har du et problem.

Forebygging /løsning

Bevissthet og ber om hjelp kan sende noen på rett vei for å bli frisk. En sterk motstand og forsvar er karakteristisk for første gang du begynner å håndtere problemet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------