Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du bruker naturlig kosttilskudd eller rettsmidler for å behandle helseproblemer

  Her er noen naturlige alternativer til medisin. I noen tilfeller, er medisin nødvendig. Men, av og til, kan naturlige produkter bidra mer ved rensing av kroppen. For mindre sykdommer, kan naturlige alternativer være nok. Men de kan også brukes som supplement til den nødvendige medisinen at man må ta for store lidelser

Du trenger:. .
Research, internett
Ta notater, blyant og papir
. Snakk med andre.
Lære og vokse.
Være sunn.


en.
Bestem hva helseproblem du prøver å forbedre.
2.
For fordøyelsesproblemer, vurdere å spise glutenfri pasta. Det er også naturlig kosttilskudd i helse butikker og vegetarisk butikker, for eksempel en lakris supplement. Noen selv kommer i andre smaker.
Tre.
For hudproblemer, vurdere vegetarianer-kapsel supplement som hjelper mennesker som har hudproblemer som akne, forkjølelsessår og eksem. Det har mange vitaminer, urter og antioksidanter, inkludert sink.
Fire.
Å styrke ditt immunforsvar, ta naturlige kosttilskudd å avverge fremtidige forkjølelse og allergi, samt nese og bihuler lunger.
fem.
Ta din 100% vegetarianer-kapsel vitaminer på daglig basis. Noen er rå, og /eller inneholder probiotika, enzymer og aktive ingredienser.
6.
Bruk en 100% naturlig munnvann som ikke har alkohol, kunstige ingredienser eller konserveringsmidler for å holde munnen rent og bakteriefritt. Det er fylt med urter, oljer og andre naturlige ingredienser, som for eksempel indisk lakris, persisk valnøtter, kanel og eukalyptus. Noen har forskjellige smaker, som mint.
7.
Bruk naturlige hudpleieprodukter som er fylt med antioksidanter, på daglig basis, for å holde huden ren. Slike produkter kommer i rensemiddel, toner, fuktighetskrem, serum og øyekrem, og lukter de gode som de hjelper huden din ser yngre. De har slike ingredienser som Ester-C, vitamin E, acai bær, granateple og tranebær.
8.
Hvis du pleier å sitte på ett sted over lengre tid, bruke et naturlig smertelindring krem som har antioksidant alpha lipoic syre og antibakterielle Dead Sea mineraler samt vitaminer og kamille. Det hjelper kribling, nummenhet og smerter i hender og føtter samt nevropati, ødelagte celler og fibromyalgi.
9.
Dandruff problemer? Bruk et naturlig sjampo som motvirker flass. Det har slike ingredienser som rosmarin ekstrakt, tea tree olje, kanadiske hvit pil og salisylsyre. Det har ikke noen parabener, sulfater eller glykol. Og, er det så naturlig og ren at den ikke var testet på dyr.

Tips og advarsler


 • Shop rundt
 • Les etiketter og ingredienser nøye
 • Her er noen naturlig produkt alternativer som er sunnere og lukter bedre. De kommer i ulike merker på naturlige og helse butikker nærmest deg. Så, shoppe rundt for merket som er riktig for deg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------