Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan man kan forebygge hjertesykdom og diabetes

  Ifølge American Diabetes Association, mer enn 2 /3 av personer med diabetes dør av hjertesykdom eller slag. Videre, hjerteinfarkt oppstår i yngre alder hos diabetikere enn i resten av befolkningen, og de er mer sannsynlig å være dødelig. The American Heart Association advarer at risikoen for hjerte-og karsykdommer er enda høyere når blodsukkeret er dårlig kontrollert.
Forebygging av diabetes, forsvarlig forvaltning av eksisterende diabetes, og reduksjon av andre risikofaktorer for hjertesykdom, er avgjørende for å redusere risikoen for død og forbedre den generelle helsen. . Taking foreskrevet medisiner, ser vekten din, redusere høyt blodtrykk og kolesterol nivåer, og spise en diett full av hjerte-sunn mat kan hjelpe deg å unngå både hjertesykdommer og diabetes

trenger Du:
Home blod-glukose skjerm .
Home blod-trykket monitor.
Lav-dose aspirin supplement.


en.
Hold blodsukkeret under kontroll og sjekk dine nivåer hver dag. The National Institute of Diabetes og Digestive-og nyre sykdommer (NIDDK) anbefaler å ha et HbA1c test utført minst to ganger hvert år. Denne testen vil fortelle deg det gjennomsnittlige blodsukker for de siste 60 til 90 dager.
To.
Styr blodtrykket ved å sjekke den ofte, ta medisiner når det er nødvendig, trene regelmessig og slutte røyking. Ifølge NIDDK, er målet blodtrykk for de fleste voksne 130/80. Høyt blodtrykk er vanligvis lett å behandle og kan redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes andre komplikasjoner, som øye-og nyreproblemer.
Tre.
Sjekk din kolesterol inntak og ta skritt å redusere nivået av LDL, eller dårlig kolesterol. Ifølge American Diabetes Association, bør LDL nivået forblir under 100. Kolesterolnivået bør sjekkes minst en gang per år hos personer med diabetes. Det er også viktig å øke nivåene av HDL, det gode form av kolesterol. Fysisk aktivitet, en sunn vekt og en høy-fiber diett alle bidra til å øke HDL nivå. Unngå transfett og øke mengden av enumettet fett i ditt daglige kosthold er også gunstig.
Fire.
Spis en rekke hjerte-sunn mat som er godkjent av legen din. Endringer i kostholdet kan hindre utviklingen av diabetes og redusere risikoen for hjertesykdom hos diabetikere. Ifølge NIDDK, high-fiber matvarer som kli, havre, hele korn, frukt og grønnsaker er gode valg for diabetikere som ønsker å redusere sin risiko for hjertesykdom. The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) foreslår å redusere natrium inntaket og spise mindre kolesterol og mettet fett.
Fem.
Tren regelmessig og redusere vekten for å forebygge og kontrollere diabetes symptomer og belastning på hjertet. CDC sier at en sunn body mass index er viktig for både diabetes forebygging og kardiovaskulær helse. En kostholdsekspert kan hjelpe deg å etablere en sunn spising plan for vekttap. Du bør trene i minst 30 minutter, de fleste dager i uken, for å se de helsemessige fordelene.
6.
Unngå inntak av for mye alkohol og slutte å røyke. The American Diabetes Association sier at, mens moderat alkoholforbruk kan øke nivåene av HDL, kan for mye alkohol negativt påvirke hjerte helse og blod-sukker. Ifølge CDC, øker røyking sterkt risikoen for hjerte-relaterte komplikasjoner og overdrevent alkoholforbruk øker risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og høyt blodtrykk.
7.
Ta lav-dose aspirin daglig dersom rådet til å gjøre det av legen din. Mens aspirin har vist seg å redusere risikoen for hjertesykdom og slag, kan disse fordelene ikke bli like stor til diabetikere. Ifølge en studie publisert i British Medical Journal, ikke vanlig kosttilskudd med aspirin ikke ut til å forebygge hjerte-angrep i høyrisikogrupper, for eksempel de med diabetes.
8.
Husk å ta medisiner som anvist av legen din. Medisiner er viktig i behandlingen av diabetes og forebygging av hjertesykdom, spesielt hvis du har andre kjente risikofaktorer for hjerte-og karsykdommer. Hvis bivirkninger hindre deg fra å ta dine medisiner som foreskrevet, diskutere alternativene med legen din før avsluttet behandling.

Tips og advarsler


 • Ifølge University of Texas Southwestern Medical Center, spise kirsebær hver dag kan redusere risikoen for å utvikle diabetes og hjertesykdommer. De helsemessige fordeler av frukten antas å komme fra den antioksidantegenskaper.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------