Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan man kan forebygge missdiagnosing hjertesykdom hos kvinner

  I søken å kurere hva som feiler deg, leger noen ganger ikke vurdere den helsemessige forskjellene mellom menn og kvinner, som kan føre til feildiagnostisering. Her er noen medisinske tilstander ofte oversett hos kvinner, og tips om hvordan du kan beskytte deg selv.
Det synes det er vanskelig å diagnostisere fordi de mest fokus på kvinner legebesøk inn på screening for brystkreft, eggstokkreft, livmorhalskreft og andre krefttyper.
Kvinner som opplever symptomer på hjertesykdom-trykk eller brenning i brystet, kortpustethet, uregelmessig hjerterytme, svimmelhet, svetting, tretthet og kvalme-bør spørre legen sin om en kjernefysisk test stress eller stress ekkokardiografi .

Du trenger:
være kunnskapsrik
. ta hensyn til dine symptomer.
har faste lege's sjekk ups.


en.
Finn ut om dine foreldre eller besteforeldre led av hjertesykdom. Dette er mest av tiden oversett, og dette er noe vi alle bør formidle til neste generasjon.
To.
Overvåk blodtrykket regelmessig, spesielt hvis høyt blodtrykk går i familien din . Hold leger avtaler for regelmessig oppfølging.
Tre.
Ha kolesterol målt årlig, oftere hvis det er høy. I mellomtiden (mellom legetimer), se din diett.
Fire.
Hvis du er overvektig, kan du prøve gå ned i vekt. Øvelse 30 til 40 minutter minst fire ganger per uke. Du vil få mer tillit til at du har kontroll, når du oppnå at trinn
fem.
Hvis du er diabetiker, ta meds som beskrevet, spise en balansert diett lav i sukker og engasjere i daglig trening, som gåing. Gjør mer øvelser som du kan bli bedt av leverandøren.
6.
Hvis du røyker, sluttet. Definitivt dette vil være en stor forpliktelse til deg selv.

Tips og advarsler


 • kvinner bør skjermen selv for hjertesykdom og være klar over risikofaktorene
 • ironisk, er hjertesykdom nr. 1 morder av kvinner over 45 av alder, dreper 1400 kvinner hver dag.
 • Women manifest symptomer på hjertesykdom annerledes enn menn
 • Mest hjerteinfarkt er forårsaket av koronar sykdom, vanligvis et resultat av åreforkalkning.
 • Kvalme, kortpustethet og skarpe brystsmerter er vanlige symptomer på hjerte-og karsykdommer. Hos kvinner, skjønt, kan de være skylden på angst eller halsbrann.
 • Mange leger fortsatt antar kvinner under 55 år sjelden har hjerteinfarkt. Det betyr at kvinner som viser symptomer på hjertesykdom er nesten sju ganger mer sannsynlig å få en feildiagnose enn menn.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------