Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan man skal håndtere en allergi mot ull

   Har huden din blir irritert når du bærer ull? Mens du kanskje tror det er en allergi mot ull, er det mer sannsynlig å være ull følsomhet. Her er hva du kan gjøre med det
en.
Ull er det perfekte stoff for varme, myke gensere eller en tettsittende, vinterjakke med mindre, selvfølgelig, huden klør som gal når du slitasje det! Mens mange antar dette symptomet indikerer en allergi mot ull, er dette vanligvis ikke tilfelle. Faktisk en sann allergi mot ull er svært uvanlig og hva folk flest opplever når deres huden blir irritert fra seg ull er ull sensitivitet snarere enn en allergi. Likevel irritasjon er svært reell, og det kan gjøre det vanskelig å ha noen av sesongens mest populære moter.
To.
Hvis sann allergi mot ull stoff er så uvanlig, hvorfor huden din bli kløende og irritert når du bærer den? Det ser ut til at mennesker som utvikler hudirritasjon når de slites ull reagerer på grov av ull fiber i stedet for noe iboende i ull selv. Personer som har visse typer hudproblemer som eksem, som gjør huden mer følsom, vanlig opplevelse ull følsomhet. Iført en grovt teksturert ullgenser med sine lange, stikkende fibre kan aktivere nervefibrene på huden og forårsaker kløe og selv smerte, mens du kan være i stand til å bruke en myk, veldig fint vevd ullstoff uten problemer.

3.
En av de beste måtene å finne ut om du har en ekte allergi mot ull er å prøve seg et element av svært mykt, fint vevd ull. Hvis du ikke opplever irritasjon med denne type ullstoff, har du mest sannsynlig har ull sensitivitet snarere enn en sann allergi mot ull.
Fire.
Hva kan du gjøre hvis du har ull følsomhet og fortsatt vil ha ull? Shopping for fine graderinger av ull uten stikkende fibre å irritere huden kan gjøre en forskjell for noen mennesker. Mange mennesker som opplever kløe og hudirritasjon når man bærer grov ull gensere kan bruke myke kasjmir gensere uten problemer. Dessverre, kan disse finere ull kommer med en høyere prislapp, men være verdt de ekstra pengene. Ikke gå ut fordi noen ull gensere irritere huden din at du ikke kan bruke noen form for ull i det hele tatt.
Fem.
Et annet alternativ hvis du har ull følsomhet er å kjøpe ull som er foret med en annen, ikke-irriterende stoff som bomull eller silke. Dette er relativt lett å finne når du skal kjøpe bukser og skjørt, men kan være mer av en utfordring for gensere. For gensere, prøve seg en skjorte under laget av et ikke-irriterende stoff. Unngå bruk hals gensere siden tynnere huden i nakken kan være spesielt følsomme for grove, stikkende fibre.
6.
Den nederste linjen? Ikke gi opp på ull hvis du har ull følsomhet. Med litt eksperimentering, kan du være i stand til å bære disse chic ull moter likevel.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------