Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan stoppe inkontinens hos menn

  Inkontinens hos menn kan bli en svært pinlig problem at få menn ønsker å diskutere. Det kan være forårsaket av en forstørret prostata, diabetes eller av en overaktiv blære. Hvis en mann lider av inkontinens, kan han oppleve uventede urin strømme mens bøying, under trening, eller som følge av kirurgi. Det er flere teknikker som vil bidra til å begrense, eller noen ganger kur, inkontinens hos menn
en.
Som første skritt, her er en teknikk for å unngå. Mange menn forsøker å begrense risikoen for inkontinens ved sterkt begrenser inntaket av væske. Dette er veldig farlig for helsen din. Normal hydrering er en forutsetning for liv. Hvis du blir alvorlig dehydrert, kan du lide alvorlige helseeffekter. Også, ved å begrense væsker, blir urinen sterkere og mer vanskelig for kroppen å håndtere normalt, noe som kan føre til blæren infeksjoner. Disse blæren infeksjoner kan gjøre inkontinens verre eller hyppigere.
to.
I forhold til væsker, begrense koffein inntak. Koffein kan være svært irriterende for en overaktiv blære. Vann bør være den drikken du ønsker for enhver mann som lider av inkontinens. Vann er naturens drikke og det er den enkleste væske for kroppen å behandle normalt.
Tre.
Det er viktig å overvåke hva som går inn i kroppen din og for å se etter "triggere" av episoder av inkontinens. For eksempel kan krydret mat forårsake en reaksjon i en overaktiv blære i mange mennesker. Hvis du holder en matdagbok, kan du se etter noe å spise eller drikke reaksjoner som kan være årsaken til inkontinens. Denne dagboken vil også være nyttig når du snakker med legen din. Ved å spore når og hvor din inkontinens oppstod, kan du gi nyttig informasjon til familien din lege eller urolog.
Fire.
Du kan trene opp blæren ved å planlegge regelmessige bad pauser i løpet av dagen. Kroppen elsker en rutine, og blæren kan trenes til å "vente" for regelmessige pauser. Det er viktig å være konsekvent med disse pauser og gå på do selv når du ikke føler behov.

Tips og advarsler


 • Inkontinens er ikke et normalt del av aldring. Alltid snakke med legen din om eventuelle helseproblemer knyttet til inkontinens.
 • Kontroller at inkontinens er ikke relatert til en forstørret prostata.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------