Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan takle det som en coa (barn av alkoholisme)

  Hvis du er en av de millioner av mennesker som har måttet forholde seg til en alkoholisert forelder eller ektefelle, kan det hende du føler at det er ingen vei ut. Det er mange skritt å ta for å helbrede og begynne å leve et sunt liv

Du trenger:. .
En bærbar PC
Tid til forskning.
Tid for deg selv.
Et åpent sinn og hjerte.


en.
I begynnelsen veien til helbredelse, må du finne måter å snakke om dine erfaringer og få dem der ute. Hvis det virker for vanskelig å snakke med venner og familie, det er mange grupper av mennesker i samme båt som deg som ønsker å snakke om sine historier og høre YOURS også. De mest populære gruppen er Al Anon. De har møter over hele landet som hjelper folk akkurat som du får begynne å helbrede og fortsette livet.
To.
Neste er å faktisk delta på et møte. Du ønsker kanskje ikke å snakke, og det er bra. Å lytte til folk deler sine historier er også nyttig. Det kan få deg til å åpne opp, og det hjelper også deg til å innse at du er ikke alene! Det er folk der som forstår smerten du føler, fordi de føler det også.
Tre.
En annen flott måte å hjelpe takle smerte er å skrive om det. Du ønsker kanskje ikke å skrive en fullverdig historie, men dikt eller bare oppføringen dine følelser er nyttig. En stikkontakt er en fin måte å få disse følelsene på en produktiv måte i stedet ta det ut på venner eller falle i samme felle vanedannende som den personen du kjenner.
Fire.
Etter disse, er det nyttig å reflektere. Fortell deg selv at du vil bli OK. Kom til å innse at livet ikke surround en annen persons handlinger, og er du ikke ansvarlig for eventuelle beslutninger, men din egen. Dette er et stort skritt i å overvinne den skylden mange familiemedlemmer føler for en annen persons avhengighet. Du må innse at de har en sykdom, og du ikke har en kur. En person som ikke ønsker hjelp vil ikke motta den.
Fem.
Slutt, ta det en dag av gangen. Lev livet, og følger disse trinnene. Du kan selv hjelpe andre i samme båt som deg! Du er ikke alene! Live lykkelig!

Tips og advarsler


 • Forventer ikke endring til å komme på en dag, kan denne prosessen ta måneder eller år.
 • Ikke klandre deg selv for en annen persons avhengighet. Det er ikke din feil.
 • Du får ut av dette hva du putter i den. Hvis du virkelig bli involvert, jo mer du kan helbrede.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------