Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å gjennomgå magnetisk resonans imaging (MRI) ved å unngå angst

  For meg har det ikke vært en utfordring å ha en MR og ligger der stille mens maskinen gjorde sine ting, men jeg bare lært av en venn at det er en big deal for henne. Den angst er overveldende, og hun ville heller lide enn å gå gjennom med MR. Støyen maskinen lager (som er bare klingende av magnetene) og klaustrofobiske effekten av å ligge i en trang tube terrifies en brøkdel av befolkningen. Denne artikkelen gir forslag til hvordan å gjøre det mer utholdelig

Du trenger:.
Phone.
Fax Machine Access (eller få faksnummeret til et kontor forsyning butikken som du kan motta fakser på).
Internettilgang.
Konvolutter.
Frimerker.
Papir og en penn eller datamaskin og en skriver.


en.
Når legen antyder en MR, bare ta et dypt pust og slapp av. Spør legen din til å forklare, i lekmann vilkår, testprosedyrer. Han eller hun bør ha pamfletter for å gi deg også.
To.
Uansett hvem som ringer for å gjøre MR avtale, du eller legen din assistent, spør om det er den åpne typen MR maskin som er mindre confining. Bildene at den produserer er fine, men de er mindre detaljert enn den andre maskinen.
Tre.
Hvis de tillater det, på avtale dagen, har en venn (eller noen fra familie) går med deg å holde hånden din, eller, ikke le, din ankelen. Bare at menneskelig touch vil gjøre deg mer avslappet under MR eksamen.
Fire.
Noen steder har hodetelefoner du kan bære det pipe i musikk av ditt valg, noe som eliminerer støy maskinen lager . De frammøtte kan fortsatt høre deg, og du kan fortsatt høre dem.
fem.
Du blir vanligvis bedt om å holde øynene lukket under disse eksamenene. For å gjøre det enklere, be om en klut til å drapere over øynene dine. En annen ting du kan be om, hvis de har det, er prisme briller. Disse hjelpe deg å se ut av maskinen, spesielt hvis du ligger på ryggen. Hvis du hadde noen med deg, kan du be dem om å sitte ved føttene, slik at du kan se dem.
6.
For meg, disse rommene er normalt kult, men hvis du er engstelig , kan det være for varmt for deg. Du kan be dem om å justere temperaturen, noe som vil gjøre opplevelsen litt hyggeligere og ikke lukket i.

Tips og advarsler


 • Selv om du vil bli bedt om å endre klær og fjerne smykker, jo mindre du tar med deg, jo bedre.
 • Kontroller at du har alle papirene (resept for MRI, førerkort (eller annen stat ID), medisinsk-kort).
 • Mens du venter på å bli kalt, sjekk din holdning, sørg det er en kan-gjøre holdning, og bare puste!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------