Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan du kan redusere medisinering bivirkninger

  Det er definitivt medisiner som du må ta, men du er bekymret for bivirkninger av medikamenter. Det finnes noen subtile måter å bidra til å redusere medisiner bivirkninger

Du trenger:.
Daglig planleggeren
. Kunnskap om alle medisiner du tar.


en.
Det første trinnet for å redusere bivirkninger fra legemidler er å holde nøye med på alle medisiner du tar. Du må vite hver pille du tar, og hvilken tid på døgnet du tar den, slik at du kan bli mer bevisst på eksakt hvilke medisiner gir dere uønskede bivirkninger.
to.
Ta medisiner på samme tid hver dag. Jeg forstår at det kan være vanskelig å ta pillen på nøyaktig samme tid hver dag, men du bør prøve å gjøre det så nært som mulig. En felles plan hjelper kroppen din justere seg til virkningene av medisinen.
Tre.
Prøv å spre tiden ut mellom hver dosering av at medisin så jevnt som mulig. For eksempel, hvis du må ta et medikament tre ganger daglig, prøv å ta pillen 6 timer eller mer fra hverandre. Sprer ut hvor lang tid mellom doser hjelper kroppen har riktig mengde av medisinen til enhver tid.
fire.
Spis en næringsrik diett og drikk rikelig med vann. Mange medisiner krever at du drikker mer vann enn du normalt ville gjort, og du ville være klokt å følge disse instruksjonene. Et balansert kosthold hjelper systemet har riktig mengde av næringsstoffer til at medisiner for å jobbe uten å gi deg så mange bivirkninger.
Fem.
Snakk med apoteket og legen om andre måter å unngå bivirkninger av medisiner. Det er noen medisiner som du rett og slett ikke vil være i stand til å ta, men det finnes også flere måter å prøve å endre måten du å ta medisiner for å redusere mengden av bivirkninger.

Tips og advarsler


 • Still spørsmål når du kan for å forstå hva som er de vanligste bivirkningene.
 • Forskning online den vanligste bivirkningene for hvert medikament du tar.
 • Ikke anta at du kan redusere bivirkninger av alle medisiner. Noen medisiner du kan være allergisk mot, eller reagere sterkt på, må du unngå disse!
 • Ikke drikk alkohol når du tar medisiner, da dette ofte gjør bivirkninger verre.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------