Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan finne lykken

  Alle ønsker å være lykkelig, men det virker ofte at folk bruker deres levetid søker etter det. Hvorfor er noen mennesker lykkelige hele tiden og andre stadig ulykkelig? Hva kan du gjøre nå for å føle seg lykkelig

Du trenger:?.
Ærlighet
Utholdenhet.
Self-Awareness.
Sense of Adventure. MobiltelefoniHumor.


en.
Få kontakt med din ånd daglig. Sann lykke kommer fra en tilkobling til din ånd. Noen kaller dette ditt høyere selv eller din sjel. Tilkobling til din ånd kan du slippe distraksjoner og følge dine sanne veien til lykke. Du kan få kontakt med din ånd på mange forskjellige måter. Noen eksempler er meditasjon, lytter til musikk, sitte i stillhet, bønn, gå i naturen, dans og sang. Husk at dette er en daglig praksis. Planlegg denne gangen for deg selv og fortsette å gjøre det før "tilkoblingen din tid" blir en vane. Du vil ikke tro hva en forskjell dette vil gjøre i livet ditt før du begynner å gjøre det. Så START dag!
To.
Hold takknemlighet journal. Skriv ned 5 ting daglig som gjør at du føler deg takknemlig. Det kan være noe lite som du normalt tar for gitt som en fremmed smiler til deg, eller at sola skinte. Det kan også være noe stort som du bare fikset en alvorlig sykdom. Jo mer du fokuserer på hva du er takknemlig for, jo mer ditt liv vil forbedre. Hvis du har en familie, få barn og ektefelle involverte og gjøre dette hver kveld. Deres svar vil varme ditt hjerte og legge til din lykke . . . GARANTERT:!. )
3
Tilbring energi fokusert på å gjøre det du elsker. Du har bare en begrenset mengde energi, og det er din mest dyrebare ressurs. Tilbring det fokusert på hva som gir størst glede. Uansett gir deg stor glede er en ledetråd for deg og vil bringe deg nærmere din ånd og sanne jeg. Når du deltar i aktiviteter som du elsker, har du lagt merke til at din lykke og glede smitte over på andre fordi du har så mye? Tenk om du brukte det meste av din tid engasjert i aktiviteter som du elsket. Hvor mye lykkeligere ville du være og hvor mye glede ville du legge til andre liv? I første omgang kan det være vanskelig fordi du har så mange aktiviteter at du virkelig ikke liker i livet ditt. Legg til i femten minutters intervaller og se hva som skjer. Gjør dette daglig!
Fire.
Smil og le så ofte som mulig. Smilende vil du føle deg gladere selv når du ikke føler deg veldig glad. Prøv det i noen minutter og merker hva som skjer. Post et skilt som sier "smil" eller henge opp dumme bilder eller tegneserier. Smil hos venner, familie og fremmede. Se morsomme filmer, gå til komedie klubber, ler av alt du finner enda litt morsom eller irriterende. Ved første dine venner og familie kommer til å lure på hva som er kommet inn i deg, men de vil snart bli med i. Sjekk din lykke nivået stiger.

Tips og advarsler


 • Tenk på lykke "skritt" som trening for din ånd.
 • din lykke 'trinn' daglige.
 • Daglig praksis vil forvandle ditt liv. GARANTERT!
 • Smiling er bra for deg og alle rundt deg. Se opp . . . det er smittsomt!
 • følger disse trinnene vil øke din glede, så mye at du kan bare våkne smiler!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------