Stilling: helse > hjertesykdom >

hvor ofte kan man bruke en tanning bed?

   Soling kan gjøre en person ser slankere og mer attraktiv. En sikker måte å tan er å gjøre det gradvis, og ikke overdriv eksponering for UV-stråler. En mørk tan kan gi huden en glødende utseende, og soling er mindre skadelig for huden når det gjøres riktig, som er der Solseng kommer inn

Gradvis Tanning

Etter hvert solarium vil gi en base brunfarge som varer lenger. Dessuten solbrenthet, hyppige og utilbørlig eksponering for solarium kan forårsake blemmer, tidlig aldring av huden og til og med hudkreft.

Time Frame

Start bygge en brunfarge med en kort fem-minutters økt for å introdusere huden til en Solseng og se om huden reagerer negativt. Ikke tan hver dag, som det er overdreven og vil bare føre til brannsår og hudskader. Tan annenhver dag eller tre ganger i uken. Gi deg selv nok tid til å bygge opp en brunfarge, som bør ta åtte uker.

Advarsel

En solingen skal aldri ta lenger enn 30 minutter i eldre stil solsenger eller de med slitte pærer. Nyere-stil solarium, eller høyt trykk økter, skal kun 20 minutter.

Lotions

Bruk alltid en innendørs tanning lotion godkjent for solarium for å hindre at en brunfarge fra seg av for raskt. Tanning lotion inneholder også kremer for å hindre at huden tørker ut og peeling for fort.

Eyewear

alltid beskyttelsesbriller ved soling. Tanning beskyttelsesbriller beskytte øynene og netthinne fra eksponering for UV-stråler. En kvalitet tanning salon gir vernebriller for kunder, eller du kan kjøpe din egen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------