Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan er emu oljen høstes?

  

Hvor Emu oljen kommer fra

Emu oljen kommer fra en fugl-lignende skapning som kalles en emu, som vokser opp til seks meter høy og veier mellom 90 og 120 pounds. Emus er best kjent for sin lite fett og jern-pakket kjøtt samt for olje deres. Emu olje har mange egenskaper som antas å øke sirkulasjonen, lette leddgikt smerte, og bidra til å forhindre solbrenthet. Oljen av en emu kommer fra en tykk polstring av fett på baksiden av fuglen.

Hvordan Emus er Raised

Emus er oppvokst på rancher og lov til å gå fritt innenfor ranches grenser. De fleste emu rancher er i Texas, Alabama, Michigan, Oklahoma, og California. Flere emu rancher er beskjæring opp over hele USA. Dessverre for emu, er den eneste måten å høste emu olje fra en død emu. Emus er slaktet på en måte som ligner på slakting av kyllinger. Men, er emu ikke slaktet i store mengder, fordi de generelt ikke legger eggene til de er to til tre år gamle. Når de begynner å legge egg, men kan en emu legge 20-50 egg i sesongen.

Høsting av Emu Oil

De emu er rundet opp og tatt til slakteriet. Når emu er slaktet, er det spiselig ut av kadaveret og sendt til en kjøtt pakkeanlegg. Fettet blir deretter skilt fra emu's hide. and behandlet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------