Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan forberedelse h arbeid?

  

Introduksjon

Hemorroider er årer rundt anus og rektum som blir hovne. Som de hovne, kan de blir følsomme og vondt å ta på, gjør det vanskelig å sitte, stå eller legge ned. De kan være forårsaket av graviditet, forstoppelse, alderdom og analsex, og er i de fleste tilfeller forbigående, men det er ikke uvanlig for dem å komme tilbake gjennom hele livet. En av de vanligste behandlingsmetodene for hemorroider er Forberedelse H.

Søknad

Forberedelse H brukes til det berørte området av anus flere ganger om dagen, spesielt etter avføring. Den er spesielt utviklet for å hjelpe til med symptomer på hemoroider, som inkluderer kløe, svie og hevelse. Det kan tas både som stikkpille eller brukes som en aktuell krem.

Kløe

En av de viktigste måtene Forberedelse H fungerer er ved å lindre kløe. Kløe fører til ytterligere irritasjon, noe som kan gjøre hemorroider verre, eller bare mer ubehagelig. Forberedelse H bruker hydrokortison, en godt kjent anti-klø produkt, som den viktigste ingrediensen for å lindre kløe.

Hevelse

Forberedelse H fungerer på venen hevelse ved hjelp av en annen aktiv ingrediens som kalles fenylefrin. Fenylefrin er en vasokonstriktor, som betyr at det begrenser åpningene av hovne årer.

Pain

Preparation H også inneholder den aktive ingrediensen pramoxine. Pramoxine er en lokalbedøvelse som bidrar til nummen smerte assosiert med hemorroider når den er brukt til det berørte området.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------