Stilling: helse > hjertesykdom >

om akne produkter for graviditet

   Graviditet kan være en gledelig hendelse, men de ekstra hormonene som kommer inn i systemet kan skape kaos på huden. Acne-som pustules, whiteheads og blackheads-kan være vanskelig å behandle under svangerskapet siden mange av de kommersielle acne behandlinger inneholde sterke kjemikalier. Heldigvis er det mange naturlige acne behandlinger som effektivt kan behandle akne under graviditet

natriumbikarbonat

Sodium bikarbonat, også kjent som natron, dreper acne-bakterier og eksfolierer huden naturlig. Massasje en blanding av natron og vann på huden en gang om dagen. Skyll grundig etter påføring.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en anti-microbal olje som er et naturlig alternativ til benzoyl peroxide. The National Library of Medicine slår fast at tea tree olje er like effektiv som benzoyl peroxide i flere undersøkelser (se Ressurser). DAB litt tea tree olje på akne kviser med en bomullspinne to ganger om dagen.

Calamine Lotion

Calamine lotion er et mineral lotion brukes til å behandle chicken pox og Poison Ivy. Den tørker også ut cystisk akne lesjoner naturlig. Suge en vattpinne med Calamine lotion og bearbeid det på blemishes. La det tørke, og la den på over natten.

Facial Steam

Steam i ansiktet ved å helle i nærheten av kokende vann i en bolle, og deretter senke nyvasket ansiktet ikke nærmere enn 12 inches over det. Dekk til hodet med et håndkle, og damp ansiktet i 5 til 10 minutter.

Urin Komprimer

Urin er et helt sterilt stoff som har vært brukt i en årtusener å behandle hudlidelser (se Ressurser). Sug bomull pads i fersk urin, og gjelder for de områdene av ansiktet ditt påvirket av akne. La dem på i minst 5 minutter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------