Stilling: helse > hjertesykdom >

hvor tidlig kan graviditetstester arbeid?

   Graviditet tester har kommet langt. Når den eneste måten å bli testet, var å gå til en klinikk, sykehus eller lege. Nå er det tester på hyller på nesten hver butikk. Selv om de eldre hjemme graviditetstester kan bare brukes etter savnet minst en periode (eller til og med et par uker etter det), mange av dem nå hevder å ha resultater samme dag eller dagen etter den tapte tid. Nøyaktigheten av enhver graviditet test avhenger av testen, den som tar testen, så vel som den personen som administrerer testen.

Funksjon

De fleste graviditetstester er enten striper eller pinner, som enten er dyppet i en urin-fylt cup eller holdt. under en strøm av urin. Disse testene se på tilstedeværelsen av HCG (Humant choriongonadotropin) i urinen. Hvis HCG er til stede, så dette gir et positivt resultat for graviditet.

Når

Den tidligste at testing bør gjøres ville være 9 dager etter unnfangelsen. Selv om du er mer sannsynlig å få en nøyaktig lesing hvis du vente minst 12 dager. Den beste tiden å teste er etter din første uteblitte menstruasjon.

Typer

En annen faktor i å bestemme når man skal teste for graviditet er en type test du bruker. Det finnes en rekke hjem graviditetstester på markedet. Så, vil lese etiketten bidrar til å bestemme når man skal bruke det og hvor nøyaktig det blir.

Mer Nøyaktig Testing

Den mest nøyaktige og pålitelige testen er det legen vil gi deg. Det er sjelden at graviditetstesten at sykehus og leger bruker er feil fordi de test for tilstedeværelsen av HCG i blodet ditt. Hvis HCG er tilstede i blodet, så du er definitivt gravid. HCG viser seg tidligere i blodet enn i urinen, så dette gjør at blodet testen mer nøyaktig.

Fordeler

Den tidligere at en kvinne finner ut at hun er gravid, jo raskere hun kan være under omsorg av en profesjonell . De tidlige stadiene av svangerskapet er avgjørende for vekst, utvikling og overlevelse av barnet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------