Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å innføre helse og fitness til familien

  Når det gjelder helse og fitness, er ikke alle opp til utfordringen med å opprettholde en rutinemessig eller tidsplan for seg selv, enn si prøver å holde en for hele familien.
Så i stedet for å ha sinnet satt . av en energisk treningsøkt som må gjøres, noe som kan gjøre det synes som en forpliktelse eller mangler morsom tid, forhåpentligvis kan jeg hjelpe deg med å finne måter å gjøre det hyggelig og avslappende når det er mulig

trenger Du:
væsker.
lette snacks.
førstehjelpsutstyr.
skikkelig dress antrekk (avhengig av aktivitet).
utendørs aktivitet kits.
bærbare musikkspillere.


en.
Noen familier allerede ha en øvelse rutine der alle er vant til på vei til et lokalt treningssenter, svømming, gå eller fotturer, gå på sykkelen ritt eller skøyter på en lokal skøytebane.
For andre, finne tid til å lage et komplett måltid eller sitte ned og nyte en film med familien kan være en vanskelig oppgave å utføre på daglig basis. Prøver å sette opp et treningsprogram for en familie kan bli litt overveldende når alle kan synes å ha ulike tidsplaner. Men en ting finnes i vanlige vil være at vi alle ønsker at våre familier å bli ikke bare glad, men også som sunne og friske som mulig.
To.
Tar hensyn til aktiviteter som familien din i dag deltar i nå er det første trinnet, spesielt hvis det er noe som skjer på daglig basis, det vil si, riding sykler med venner etter lekser /gjøremål er ferdig, eller ta en tur til sine venner huset, etc. . . . Når du får en idé om hvilke aktiviteter som skjer regelmessig, kan du kombinere dette til en flott øvelse rutine, mens du nyter litt tid med familien din.
Trening trenger ikke å være anstrengende aktivitet eller sett på som ikke er gøy eller avslappende.
tre.
Mens lage planer for en dag i parken eller en strand, planlegge en slags skattejakt. Første du bør utpeke en dommer til slags for endelige avgjørelser skal oppstå spørsmål. Omfatter poster der søkere må gjøre litt klatring, gjennomgang og litt strekking, slik som å finne en spesielt formet stein, gren eller skall. Hvis det er noe i skallet og /eller filialen er fortsatt festet til treet, har dem tegne noe så nær hvordan det ser ut, eller kall det til seg oppmerksomheten til dommeren. I tilfelle det var et spørsmål, ja, min datter gikk rundt i ca 10 minutter med en liten eremitt-aktig krabbe i sin pose med skattene.
Du kan også bruke parken eller stranden for en fin spasertur eller spasertur. Enten du kjører på mach 5 eller ta deg tid lett gange opp en liten bakke, vil du til slutt gjøre det til toppen. Hvis barna er kledd seg ut for fort, slå rusle inn noe som de vil mer enn sannsynlig bremse ned for. Slik som å ha dem starte på et bestemt sted, fra hæl til tå, telle hvor mange skritt det tar å komme til et annet sted på denne åsen.
Hvis skattejakter og korte spaserturer er ikke din greie, eller ser ikke ut til å virke, har bruken av en frisbee eller liten fotball kan lage ganske treningen. Holde fra å kaste noen av disse elementene for langt ut som de trenger å hente dem kunne miste interessen ganske raskt.
Fire.
Sørg for å holde rikelig med drikke tilgjengelig for dem å drikke til å unngå dehydrering. Det kan være veldig lett for barn å bli altfor begeistret om en hendelse, og dermed tar slurker av vann eller juice til. Når det er mulig, stopp en aktivitet og plan for en picnic lunsj under trær eller i et område som gir skygge. Holde på hånden rikelig med snacks og frukt for gumlet i dagene hendelsene.
Hvis mulig, investerer i personlig misters, vann våpen, vannballonger eller bare spray flasker. Under varmen på dagen, kan disse også bistå i å holde deltakerne kule.
Fem.
Når det gjelder aktiviteter, enten du trener eller bare ha en fin spasertur rundt kvartalet, din Familien trenger ikke å være gym guru er å si sunne og friske. Bare husk å ta hensyn til muligheten av hva slags fysisk aktivitet er i stand til å utføres av familiemedlemmer. Noen kan være i stand til å bundet opp en liten bakke, mens andre er begrenset til nå bare en del av denne åsen. Hold aktivitetene morsomme og oppfinnsomme ved å inkludere innspill på ting å gjøre fra alle i familien, men med høyeste prioritet av sikkerhet først. Prøv å bruke ideen er lagt fra familien under noen av disse utflukter. Om det viser seg at familien er på en skattejakt for Barbies tapt rosa hælen eller den perfekte rock som er i form av en gitar, herunder ideen er av andre i en aktivitet vil gjøre dem mer tilbøyelige til å delta på en jevnlig basis og /eller bli mer oppfinnsomme for fremtidige turer.
6.
Når været begynner å varme opp har vi en tendens til å glemme å ta hyppige drinker eller pauser i løpet av våre aktiviteter. En forførende bekymring er heteslag. Du kan finne din familie på en strand, innsjø eller svømmebasseng tenker at fordi de er inn og ut av vannet hele tiden, er alt greit.
Nedenfor under "ytterligere ressurser" er en web-link til vanlige symptomer på heteslag og /eller hjerteinfarkt funnet av American Heart Association.

Tips og advarsler


 • Avhengig av aktiviteten din, kle på passende. Hvis du finner deg selv i skog /grøntarealer, beskytte deg selv og din familie mot den felles saken's som flått, slanger, etc. . . .
 • Prøv å holde aktivitetene til et minimum, over tenkning eller legge for mye ting på en dag kan bli slitsomt og noen ganger stressende.
 • Plan etter hvor du skal være. Hvis du på en park eller strand, har rikelig med pledd, friluftsliv, tegning tabletter og farget blyanter eller penner, skygge markiser eller store paraplyen sin, etc.
 • Hvis du opplever eller oppdager noen rundt deg stille noen av de ovennevnte symptomer i trinn 6, kan en hurtigvirkende respons gjøre en stor forskjell.
 • Dial 9-1-1 Fast
 • Selv når du finner deg selv å stille spørsmål ved symptom eller om det er en over-reaksjon, er det alltid bedre å være på den sikre siden.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------