Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å unngå å få svineinfluensa

   Aktuelle reportasjer har bekreftet tilstedeværelsen av en mer ondartet form for svineinfluensa i Mexico City, Mexico, som har drept over hundre personer. Ifølge fungerende direktør for Centers for Disease Control, har bare noen få milde tilfeller av svineinfluensa er rapportert i California, Kansas, Texas og Ohio, til dags dato. Det er noen standard forholdsregler som bør tas for svineinfluensa og alle virale infeksjoner som lett spres blant befolkningen generelt. Den eldre, spedbarn og småbarn, og de personer med luftveissykdommer som astma, KOLS, eller andre sykdommer som svekker immunforsvaret som diabetes kan ønske å bruke en maske når ut i offentligheten.

Du trenger:
A influensa skutt for bevegelseshemmede, eldre, og den svært unge
. .
Tilgang til en datamaskin eller radio-eller TV-nyhetene, eller en telefon for å kontakte Community Health Dept.
 for oppdateringer på gjeldende Swine Flu utbrudd.
.


en.
Ring din lokale helsestasjon og se på nyhetene for å spore aktuelle utbruddet og for å finne ut om tilfeller av svineinfluensa har vært rapportert i ditt område.
to.
Stress viktigheten av håndvask og dekker munnen når du hoster til dine barn og vaske hendene og dekke munnen, også.
tre.
Lær barna å hoste inn i deres bøyd arm for å unngå å bli kald eller influensa bakterier på hendene.
fire.
Vurder å kjøpe en anti-bakteriell flytende såpe for familien din å bruke som den er lettere å kvitte og vask med.
fem.
ikke drikke av samme glass eller kopp som andre familiemedlemmer selv om det ser ikke ut til å ha en forkjølelse eller influensa. Forklar barna hvordan bakterier blir overført gjennom deler et glass, hoste uten å dekke til munn, og gjennom dårlig håndvask.
6.
Hvis barnet ditt eller deg selv blir syke med eventuelle influensa eller viral luftveisinfeksjon være hjemme fra jobb, skole, ekstra curricular og sosiale aktiviteter, osv. hvis det er mulig.

7.
Hvis du eller barnet ditt og andre familiemedlemmer utvikler influensa symptons og de ikke rydde opp etter 48-72 timer, gå til legen og be dem ta en prøve av sputum eller slim og teste om for Swine Flu.
8.
Hvis du eller barnet utvikler feber som holder seg over 102 grader eller bli delirisk ringe legen din umiddelbart. Det er bedre å være safe than sorry.
9.
Vurder å kjøpe bomull masker for å slites ut i offentligheten dersom Swine Flu beveger seg gjennom ditt område, eller hvis du eller din familie lider fra astma, KOLS, emphasema, diabetes eller andre sykdommer som svekker eller svekke immunforsvaret.
10.
Spør din lege eller lokale helsestasjon hvis du eller dine familiemedlemmer bør få en influensa skutt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------