Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å velge riktig treningsfasiliteter for deg

  Velge riktig treningsfasiliteter for deg er faktisk veldig viktig for suksess i din forsøke å komme i form. Som sommeren nærmer seg begynner du å tenke på å komme i form for badedrakt sesongen og bedre generell helse. Noen mennesker foretrekker å trene i personvernet til sine egne hjem, men for mange mennesker et treningsstudio er det beste alternativet. Det er mange ting å vurdere når du gjør valget for den rette treningsfasilitetene for deg
en.
Føles det rent? Når du går inn på treningsstudioet og rundt anlegget, føler du ren? Sjekk det ut grundig. Spaser gjennom alle de områdene av treningsstudioet og få en følelse for det samlede renhold av stedet. Sjekk om det er nok av friske håndklær er tilgjengelig. Se å se om garderobene holdes ryddig og rent. Sjekk gulvene, selv i hjørnene for hybelkaninene eller andre andre tell-tale tegn på at gym ikke er grundig rengjort ofte.
to.
Er det trygt? De fleste gode treningsfasiliteter vil tilby helse-screening for å sjekke for hjerte problemer eller andre lidelser hvor overdreven trening kan føre til ytterligere helseproblemer. I det minste vil en god gym ha minst ett CPR sertifisert ansatt i staben under hvert skift. Sjekk for å være sikker på at utstyret er vedlikeholdt skikkelig. Dersom løse vekter og håndklær liggende rundt, er det ikke bare et sanitæranlegg problem, men en sikkerhetsrisiko. Hvis dette er tilfelle, ikke bare er beskyttere ikke plukke opp etter seg selv, men personalet er ikke å ta sikkerheten til gjester i betraktning heller.
tre.
Er det praktisk? La oss innse det, hvis gym anlegget er ikke praktisk for deg, er du ikke kommer til å bruke det så ofte som du burde. Se etter et treningssenter som er i nærheten av din jobb eller hjemme. Sørg også for å sørge for at de tilby riktig treningsutstyr for deg. Ikke alle treningssentre tilbyr det samme utstyret.
Fire.
Prøv det ut. Få en gratis pass eller be om en fra de ansatte og prøve ut helsestudio før du bruker dine hardt opptjente penger på noen kontrakter eller medlemskontingent. Få en følelse for stedet å sørge for at det er en du vil føle deg komfortabel å jobbe ut i.

Tips og advarsler


 • Ikke vær redd for å stille spørsmål om ansatte, vedlikehold av utstyr og renslighet.
 • Unngå langsiktige kontrakter, hvis mulig.
 • Det er en god idé å sjekke med legen din før du starter en streng treningsprogram.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------