Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan holde kjølig uten air condition

   Her i Deep South, er aircondition ansett som en nødvendighet fra midten av våren til midten av høsten. Med kombinasjonen av varme og fuktighet, må du bruke din kreativitet til å slå trykkende varmen når aircondition er ikke tilgjengelig
en.
Dress kult.
Bruk pustende stoffer som lin og bomull. Unngå polyester. Kle seg i lyse farger for å reflektere varmen. Gå barbeint-vi sørlendinger har perfeksjonert denne fashion statement
2
Flytt treg
Ta deg god tid i varmen av dagen. . . . Lagre det tunge arbeidet for morgen og kveld timer når det er kjøligere. Flytt i sakte tempo for å holde hjertet ned og svettekjertlene stille.
Tre.
Kok sakte.
Dra ut crock potten og la det koke kveldsmat for deg. I stedet for å varme opp kjøkkenet med ovnen, langsomme koke middag mens du ser på et kjølig sted.
Fire.
Drikk mye.
Hold et kaldt glass vann med deg. Bær den fra rom til rom og etterfylle isbiter ved behov. Hvis du er en koffein stoffmisbruker, opt for te i stedet for kaffe.
Fem.
Go retro.
Husk boks fans? De kan fremdeles kjøpes! Hold en i garasjen for de gangene når aircondition går på blink. Små oscillerende fans kan kjøpes for mindre enn 10 dollar. Kjøp flere og plassere dem i forskjellige rom.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------