Stilling: helse > hjertesykdom >

jobbkrav for en pediatrisk sykepleier

   Pediatric sykepleiere er spesialister på behandling av spedbarn og barn på legekontorer, sykehus og andre helse-omsorg fasiliteter. I tillegg til å hjelpe leger å behandle pasienter, pediatriske sykepleiere er broen som forbinder leger og pasienter til hverandre. Det finnes ulike medisinske og administrative jobben krav til en pediatrisk sykepleier

Specialized Care

Pediatric har sykepleiere bachelor-grader eller høyere i sykepleie. Mange spesialister på omsorg for barn med tilstander som nyresykdom, diabetes eller kreft.

Infant Care

Jobben kravene til en pediatrisk sykepleier som jobber i en barselavdelingen blant annet gi nyfødte babyer sin første eksamen. De er ofte de første medisinske profesjonelle til å oppdage eventuelle problemer.

Pasientbehandling

Pediatric sykepleiere må kunne administrere medisiner, intravenøs sted linjer i pasienter, trekke blod, utføre terapi og registrere endringer i pasienter.

Pasient Family Support

I tillegg til omsorg for de medisinske behovene til pasientene, er en annen jobb Kravet om en pediatrisk sykepleier som gir emosjonell støtte til pasienter og deres familier. Disse sykepleierne forklare behandlinger gitt til unge pasienter og opplyse familien om pasientens medisinske tilstand.

Doctor's Assistenter

En primære jobb kravet om pediatrisk sykepleier assisterer leger omsorg for små pasienter. Pediatric sykepleiere oppdatere leger om testresultater og medisiner gis til pasienter. De utfører administrative oppgaver som for eksempel arkivering og oppdatere poster.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------