Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å lage en personlig medisinsk rekord bok

   En personlig medisinsk rekord bok kan være en uvurderlig ressurs hvis du må skifte leger. Presenter denne posten boken til den nye legen å sikre at du får den beste behandling. Dette er en samling av helsetjenester historie. Det er best å ha en for hvert medlem av familien din, og sørg for å oppdatere disse postene regelmessig, spesielt etter medisinske prosedyrer (både store og små), vaksinasjoner, store lidelser eller diagnoser, og helse testresultater. Husk å også inkludere informasjon fra alle leger og tannleger: primærhelsetjenesten, spesialister og alternative tilbydere.

Du trenger:
Tre-ringperm
. Tre-hull.
Notebook med tre hull i siden eller løse ark lined papir.
Pen.
Kopier av medisinske poster og historie (kontakt med din nåværende og tidligere leger og tannleger).


en.
Bruk de tre-hull å lage hull i kopier av det medisinske poster.
to.
Åpne ringene i de tre-ring bindemiddel, og sett den medisinske poster etter dato. De siste postene skal være på topp, og den eldste vil være på bunnen. Hvis du har fått en elektronisk kopi på diskett, CD-ROM-eller USB-minnepinne, skrive ut papirkopier og holde den elektroniske kilden i lommen av bindemiddel eller i et annet trygt sted.
Tre.

Plasser den bærbare datamaskinen eller løse ark papir inni ringene av de tre-ringperm på toppen av medisinske poster.
fire.
Inne i maskinen, spille inn noe ikke inngår i den medisinske poster. Disse kan omfatte sykdommer eller vaksiner som du ikke var i stand til å skaffe de riktige postene.
fem.
skrive inn dagens dato på toppen av det innvendige dekselet på den bærbare datamaskinen (eller det øverste løse blad papir). Ved siden av denne datoen, skriv ned din nåværende høyde og vekt. Du bør la nok plass til å gjøre oppdateringer på denne posten. Du kan tegne 1/2- å 3/4-inch høye rader og fem kolonner hvis ønskelig. Hver av radene vil være en annen dato for et legekontor besøk. Kolonnene vil være: dato, høyde, vekt, temperatur, blodtrykk. Følg neste trinn for videre instruksjoner om disse kolonnene.
6.
Ta rekord bok med deg hver gang du går til legen. Neste gang du går til legen, skriver at datoen under dagens dato. Du vil da ta opp vekt, høyde, kroppstemperatur og blodtrykk målt i legens kontor.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------