Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan å sette kroppen tilbake i balanse

   Vi har alle så mange krav i vårt daglige liv at det er lett å la egenomsorg falle av veikant. Vi spiser på rømmen, kort forandre oss selv på søvn og gi etter for stress, helt til før vi vet ordet av det, kroppen er ute av balanse. Kroppene våre fungerer under et delikat system som heter homeostase, og hver kropp systemet fungerer med og påvirker andre. Når systemet er ute av balanse fører det til problemer som forstoppelse, søvnløshet, fordøyelsesbesvær, sykdom, tretthet og til og med depresjon
en.
Get hydrert. Vann spiller en stor rolle i metabolske prosesser og hjelper skylle avfallet ut av kroppen. Hydration varierer fra person, men den beste måleren er fargen på urinen. I en riktig hydrert person, bør urinen være lysegul. Hvis urinen er mørk gul eller gull, er det på tide å drikke mer vann. Den enkleste måten å øke vanninntaket er å ha minst en 16 oz. glass vann med hvert måltid. For en person som spiser tre måltider om dagen, som legger opp til 48 oz. vann om dagen.
to.
Få riktig mat. Når kosten er ute av balanse, følger kroppen. Mange mennesker er avhengige av bekvemmelighet matvarer, som ofte er høy i kalorier, fett, natrium og sukker. Disse matvarer pleier også å være svært lav på fiber og mangler i mange store næringsstoffer. For å få kroppen tilbake i balanse, sakte innlemme frisk frukt og grønnsaker og helkorn i kosten. Spise ute sjeldnere og utveksle fettrike hamburgere for slankere proteiner. Selv noe så enkelt som pakking en sunn lunsj kan gjøre underverker for å få kroppen tilbake på sporet. The USDA Food Guide Pyramid er en stor ressurs for planlegging sunne måltider.
Tre.
Få nok søvn. Søvn er viktig nedetid, når kroppen og hjernen begge rent hus. Ikke får nok søvn forstyrrer kroppens evne til å reparere seg selv, og kan også påvirke immunsystemet. Få nok søvn hjelper også med vekt kontroll --- en 2004 studie ved University of Chicago viste en direkte kobling mellom søvnmangel og overvekt.
fire.
få mosjon. Kroppen elsker å bevege seg. Gjenværende stillesittende senker stoffskiftet og senker blod og lymfe sirkulasjonen. Blod og lymfe sirkulerer både næringsstoffer og avfall. Øvelse holder begge systemene flyter og sikre riktig ernæring på cellenivå og effektiv fjerning av avfall. Som en bonus, forbedrer trening søvn og hjelper med vektkontroll.
Fem.
Få en massasje. Musklene utvikler ubalanser og disfunction fra overforbruk, misbruk og mangel på bruk. Få en massasje kan gjenopprette muskel balanse slapper av over-stramme muskler og slippe overstretched musklene. Massasje lindrer også stress og forbedrer søvnen.
6.
Deg til rette. Making tid for deg selv er et avgjørende skritt mot å gjenvinne mental og fysisk balanse. Det trenger ikke til store eller dyre, og det trenger ikke å ta lang tid. Tilbringe bare 5 minutter å nyte en iskrem på en solrik dag gjør underverker for kropp, sinn og ånd.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------