Stilling: helse > hjertesykdom >

hvordan få barn til å leve en sunn livsstil

  Vi alle er klar over vår nasjons epidemi problemet med fedme. Som en fitness profesjonell, forsøker jeg å hjelpe dem som har et sterkt ønske om å bli sunnere og i bedre form, i søken etter et bedre liv.
Mange av oss er klar over hvor mange barn, men som er grovt overvektig også. Mitt hjerte bryter hver gang jeg kommer over et barn som er overvektig eller fete. Jeg vet hvilke faktorer som forårsaket dette, for eksempel sosiale, genetikk, økonomiske og teknologiske fremskritt, men hvordan de skal følelse inni om bærer med seg de ekstra pounds er det som virkelig trist meg. For ikke å nevne de potensielle risikoer de er under under for ting som for eksempel hjerte-karsykdommer og type II diabetes.
Her er noen nyttige måter å hjelpe våre barn å bli sunnere og fri for en lavere selvfølelse på grunn av dårlig kroppsbilde:

Du trenger:.
Sterkt ønske om å spille basketball
Tid for å øve.
Være ydmyke.


en.
En av de enkleste og mest behagelige ting vi kan gjøre med barna våre å bli sunnere er å spille. Hvis du ser barn, vil du legge merke til at fra fødselen er det instictive for dem å spille. En veldig enkel, men viktig rolle for å utvikle motoriske og sosiale ferdigheter, vil barna spille selv når syke. Spille med barnet ditt har også så mange andre fordeler også. Du blir nærmere dem og føle seg lykkeligere deg selv også. (Du kan også brenne litt kalorier også!)
To.
Det neste trinnet for å bringe barn til et bedre kroppsbilde er å gi dem bedre mat alternativer. Jeg er fullt klar over rimelig mat å velge mellom som er både mye fett og kalorier. Seriøst om, ta en titt på hva det ville koste deg senere for barnet ditt i medisinske utgifter hvis du holder på fastfood banen. Prøv å gå shopping for mat og velge mer high fiber, frukt, grønnsaker og magert kjøtt over eske og prepackaged elementer. Noen naturlige matvarer er klar til å spise.
Du kan også melde deg på frukt i stedet for pommes frites når du bestiller fra barna menyen i drive-thru og /eller de fleste restauranter.
tre.
å begrense tiden foran TV og sitte å spille håndholdte spill er også svært viktig for et barns helse. Med mange fysiske utdanningsprogram blir kuttet fra skoler, barn får mindre og mindre tid til å trene. Øvelse er annerledes enn å spille, og bør ikke overses. Prøv å gjøre det morsomt ved å se hvor mange push-ups eller crunches de kan gjøre, og legge til det ved en hver dag. Grunnleggende bevegelser som disse er alt som trengs for å bli sunnere.
Fire.
Slutt, snakk med barna. De har så mye å si hvis du gir dem en sjanse, og det vil redusere stress i livet. Ved å hjelpe dem til å senke stressnivået, vil barna ønske om å bli mer aktive (både fysisk og sosialt), kanskje ta en interesse i en sport eller hobby som vil bedre selvfølelse og øke tilliten til seg selv også.
Copyright © Rhonda Decker

Tips og advarsler


 • Gjør én endring til å være sunt hver dag
 • Legg eller prøve noe nytt hver dag
 • være tålmodig med barna, er de fortsatt utvikler thelr livet-ferdigheter
 • du er positiv og positive
 • Vær forsiktig med å sette for mye press på et barn, responderer de instictively til hva miljøet de er satt i
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------